Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2009, 10:10 AM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Live Lite 7 for Digi not re-scanning plugins

For some reason this won't work if I try to add a new vst without me re-installing the program. I click on scan and nothing. This is with the latest version of Live Lite 7 off Abletons' site. Was there ever a Digi fix for this? I couldn't find any.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 HD runs out of memory when scanning plugins dj_grimmace Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10 09-16-2015 06:11 AM
Using the Digi/AIR plugins live badseed79 Virtual Instruments 23 04-11-2009 03:09 AM
Enhanced Digi/Ableton Lite live ppr68 Virtual Instruments 1 10-09-2008 10:25 AM
Digi Live Lite 6 and M-Audio Live Lite 6 PRS4LIFE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-19-2007 04:52 AM
FYI: Digi Edition Live Lite 4 Available! MARVINBASS Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-21-2005 01:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com