Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2017, 10:09 AM
bassmagnetic bassmagnetic is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: London
Posts: 72
Default Updated to Eucon 3.6 and lost all my custom Eucon commands

I just upgraded from 3.5 to 3.6 and I've lost all my custom Eucon commands. I had a backup of the xml of my customisations (Pro Tools 12PC.xml) which I copied to

C:\Users\**\AppData\Roaming\Euphonix\UserSets\MC2U ser\MC_USER_SET__Root

EuControl shows my customisations in the panel, but when I press the buttons the default command for that button is used, weird...

Am I doing something wrong, is there more files I need to copy over?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
V2.2 new EUCON commands. Marsdy Pro Tools | S6 10 08-10-2016 08:12 AM
AVID please help! Updated to Eucon 3.3.2 and all my custom mapping GONE! bobbyguelz Artist Series 0 01-07-2016 04:46 PM
PT11 + EuCon 3 -> Lost Custom SoftKey pages from PT 10 ApotheKerry Artist Series 6 10-09-2013 02:13 PM
Can I use a maco with 2 eucon commands? Brandonx1 Artist Series 3 04-07-2012 07:54 PM
Eucon commands not stackable? robertg Artist Series 5 12-15-2011 10:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com