Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-14-2010, 01:57 AM
muso90 muso90 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: australia
Posts: 7
Unhappy Unable to locate digidesign hardware. Make sure your hardware is connected ...

Hi,

I am getting this error message when I try to run Pro Tools LE 'Unable to locate digidesign hardware. Make sure your hardware is connected and turned on. Click OK when the hardware is ready.'

When I first installed it, it worked fine for a couple of weeks.. Then one day, something must have went wrong because the computer went to a blue screen... I don't remember what it said.. Ever since, I haven't been able to open Pro Tools, and I just get that error message.

The Mbox is connected directly, I have tried different USB ports, USB power management is off, I have checked the drivers, and they are installed and working.. and other audio recording programs like Audacity pick up the M-box, just not Pro Tools.

I should mention, that before I installed Protools onto this computer, I had first tried it on my desktop computer... It worked fine for the first couple of weeks, but all of a sudden ... (the same thing happened)... I tried to re-install Protools twice.. and both times it crashed halfway through.. I just assumed it was something wrong with my computer, because it had been playing up in strange ways, and giving me the blue screen of death a long time before I got Pro Tools.. I tried to reinstall windows, but it crashed there too.. So I just moved on to the laptop... Now I'm getting this message on this laptop.. and I don't know what to do Any help will be greatly appreciated!!! Thank You!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-09-2011 06:49 PM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on.. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-31-2011 09:08 PM
Unable to locate M-Audio Hardware. Make sure your hardware is connected and turned on ytass Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-25-2009 12:49 PM
unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned on joskraus Pro Tools M-Powered (Win) 13 05-13-2009 09:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com