Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2012, 03:56 PM
Steveg12 Steveg12 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Peterborough UK
Posts: 1
Default pro tools elastic audio

I have pro tools 8 on mac osx 10.6... I click on ticks and polyphonic everything fine but when I come to group regions I lose the large dialog box and it asks me to hi-light my audio track which I've already done. If I ungroup however some of the segments of the track will work with elastic audio and some not. This is very inconsistent. Any ideas friends? Steve
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2012, 09:50 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,630
Default Re: pro tools elastic audio

what you could do is bounce the group.....I was just working with those same type of tracks.......I thought i was able to do it......Can't remember now.

But i also had a group setup but decided one word in the first verse needed to be re - enunciated........instead of ungrouping and possibly jacking my EA up along with the prior vocal comp i just bounce it....and then comp'd the new track......Easier less hassel i believe.
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11.1 Elastic Audio corrupt... mrbrett Windows 52 01-10-2014 06:10 AM
Pro Tools 10.1.2 Elastic Audio Warble rogercollege Pro Tools 10 8 12-02-2012 05:41 PM
Render elastic audio alert when not using elastic audio! weird! jjboogie macOS 7 03-26-2012 09:01 PM
Elastic Audio processing Pro tools 7.4cs9 godzflava71 Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-27-2009 08:47 AM
Pro Tools 7.4 Elastic audio tutorials...? Jaimo63 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-16-2008 11:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com