Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2011, 09:47 AM
lilsed2603 lilsed2603 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: United States
Posts: 4
Default Pro Tools 9.0.2 on Mac Os X Snow Leopard

Hi, I own pro tools 9.0.2 on a mac os x with snow leopard but for some reason when i run my program it doesn't get past the opening stage it always says pro tools quit unexpectedly & i tried & tried using the reopen bar but it still doesn't work i was wondering if there is anyone who can assist me with pro tools 9.0.2 on mac os x 10.6.8 snow leopard?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2011, 09:51 AM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: Pro Tools 9.0.2 on Mac Os X Snow Leopard

Remove all your plug-ins to the "unused plugin folder", restart and then load PT.

You could have an old plug-in. Did you check the top of this page for the compatibility grid?
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-15-2011, 10:13 AM
lilsed2603 lilsed2603 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: United States
Posts: 4
Default Re: Pro Tools 9.0.2 on Mac Os X Snow Leopard

i need a walk through. how to remove plugins, but i just installed pro tools 9.0.2 after having computer heaven due a wipe and reload, but how to remove plugins to unused plugins?
I checked grid for compatibility but i think i'm the only one with snow leopard so having ounces of trouble.
need assistance?
Thanx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10.2 w/Snow Leopard 10.6.8 Cosme macOS 3 06-17-2012 11:52 AM
Pro Tools 7.3 and Snow Leopard kscollin Pro Tools M-Powered (Mac) 0 02-04-2010 11:11 AM
Pro Tools 8.0.3 Updates for Snow Leopard & Leopard Avid Pro Tools M-Powered (Mac) 0 12-15-2009 07:11 PM
Pro Tools 8.0.3 Updates for Snow Leopard & Leopard Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-15-2009 07:09 PM
Pro Tools 8.0.3 Updates for Snow Leopard & Leopard Avid Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-15-2009 07:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com