Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2018, 07:37 AM
Moviesound Moviesound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 177
Default Why has insert (or pan) selection stopped following track selection?

Why has insert (or pan) selection stopped following track selection? I thought this used to work with the dock? But on 12.8.3 it's no longer working?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2018, 11:06 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 1,925
Default Re: Why has insert (or pan) selection stopped following track selection?

Both pans and inserts are following track selection over here. Maybe you have a pref turned off somewhere.
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
RHUMBA
www.nathanielreichman.com
www.rhumba.pro
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2018, 02:22 AM
Moviesound Moviesound is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 177
Default Re: Why has insert (or pan) selection stopped following track selection?

Are you on 12.8.3? I can't see any preference that controls this and feel like I've tried everything. Definitely used to work
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2018, 06:33 PM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 1,925
Default Re: Why has insert (or pan) selection stopped following track selection?

Quote:
Originally Posted by Moviesound View Post
Are you on 12.8.3? I can't see any preference that controls this and feel like I've tried everything. Definitely used to work
Sorry Moviesound, I couldn't easily figure out what might be turned off on your end. I'm on 2018.10.0 and EuControl 18.3.0.244.

Track select on S3 switches insert or pan on Dock as one would expect.
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
RHUMBA
www.nathanielreichman.com
www.rhumba.pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Move the selection forward by the selection amount not working in PT10 [SOLVED] Captain Audio Pro Tools 10 3 06-17-2014 11:43 AM
Play/Edit Marker stopped following the timeline selection stern 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-23-2007 12:50 AM
Selection Clears when Playback is Stopped tikboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-19-2006 10:25 PM
Selection goes away when playback is stopped Produce_Dept Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-12-2006 08:10 PM
Losing selection when stopped Jeff Jewett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-10-2002 07:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com