Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2015, 09:23 AM
Stephen Reen II Stephen Reen II is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Greensburg, IN
Posts: 1
Default Pro Tools 9 on Newer Mac OS

Hello everyone,
I'm still running OS X Snow Leopard (10.6.8), and really need to update to a newer operating system. However, I'm not sure that my copy of Pro Tools 9 will work on any newer systems. Is it possible to run PT 9 on, say, Mountain Lion or Mavericks?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2015, 09:58 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Pro Tools 9 on Newer Mac OS

Not qualified, I never had luck running 9 on 10.8

It loaded with a work around and it ran fine for 2 weeks then went berserk and never worked again even after uninstalling and reinstalling

Best bet is to stay with Lion 10.7.4. That was the latest version that I was using everyday with PT9
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 won't open session file (Created on a newer version) sjafarzadeh Pro Tools 10 5 07-16-2014 01:03 PM
Are newer versions of Pro Tools OK on Windows? whosmatt Windows 2 08-05-2013 11:20 AM
This session file was created by a newer version of Pro Tools [7.4.2f109] olivergodfrey Pro Tools M-Powered (Mac) 3 02-12-2013 05:53 AM
unable to install bfd lite for pro tools 8 beacause newer version already exists? Digitopian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 04-25-2009 01:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com