Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2001, 11:35 AM
Gabriel Pena Gabriel Pena is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 2
Default error 9060

My computer is a G4 400/128ram. I have a Ezquest Cobra 20G Firewire drive (7200 rpm) and it is giving me the DAE error 9060. The system records fine on the internal HD but not on the firewire. Any suggestions will be helpfull.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DAE error 9060 jamesimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-26-2012 01:46 PM
Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060 boabyd23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 12:41 PM
DAE ERROR -9060 cuzinofdef Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-10-2007 06:57 PM
DAE Error -9060: Region Match Selection Error ... PatrickJ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-04-2005 05:36 PM
DAE -9060 error? Don Geppert Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-29-2004 08:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com