Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2011, 05:03 AM
ilulilu888 ilulilu888 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dreamland
Posts: 304
Default Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

here goes:

i got a HD Accel Card - so i'll have HD3 Accel system....
i have installed the Card in My Mac-pro .....
powered it , ran Digitest and once it reached the New HD Card the Computer Rebooted itself....
once it was restarted i noticed that my mac does only recognize 4giga of ram out of 8....
ran digitest again....it passed....opened my biggest mix , with heat on every track, all TDM plugins....and was amazed by the increased power of my system.. , so i rebooted to find out what is wrong with my Ram .....well , after switching between the tow boards of Ram it came back , running like before with 8 gigs...
but now the Protools Hd DOES NOT WORK.....
tried the digitest once again.....and it didn't even open....so only when it took out the new Accel Card it launched Protools or digitest....


Any Ideas///PLEASE!!!
__________________
Pro Tools 12HD
HDX 1
Avid HD 8x8x8
Avid Omni HD
MacPro 2.4 Xeon 8 core 24Giga
UAD-2 And most of the UAD plugins
All AAX DSP and Native Plugins (all most)
Tons of Hardware...:)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2011, 05:43 AM
Oli P Oli P is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 562
Default Re: Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

Sounds like your cards don't sit properly in the sockets.

Take them out and blow some air in the sockets ...or wiggle them around a bit, and try again.
__________________
www.olipoulsen.com

iMac27 i7 3.4 / 32 GB Ram / ML 10.8.5
Apollo 8 / PTHD 10.3.9 / PTHD 12.4
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2011, 05:52 AM
ilulilu888 ilulilu888 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dreamland
Posts: 304
Default Re: Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

thanks oil

i tried everything......

but i'll try again
__________________
Pro Tools 12HD
HDX 1
Avid HD 8x8x8
Avid Omni HD
MacPro 2.4 Xeon 8 core 24Giga
UAD-2 And most of the UAD plugins
All AAX DSP and Native Plugins (all most)
Tons of Hardware...:)
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2011, 06:18 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,132
Default Re: Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

1-Is the Accel card new ?
2-Check what the revision numbers are . .
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 12.5 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V19.9.1 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #5  
Old 11-17-2011, 06:22 AM
ilulilu888 ilulilu888 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Dreamland
Posts: 304
Default Re: Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

where do i cheak the revision numbers?
__________________
Pro Tools 12HD
HDX 1
Avid HD 8x8x8
Avid Omni HD
MacPro 2.4 Xeon 8 core 24Giga
UAD-2 And most of the UAD plugins
All AAX DSP and Native Plugins (all most)
Tons of Hardware...:)
Reply With Quote
  #6  
Old 11-17-2011, 06:27 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,132
Default Re: Help Seriously!!!!SOS mayday mayday!!!

Either in Digitest, or, cop the serial number & email to Avid asking. .
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 12.5 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V19.9.1 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools/XP assistance requested. mayday! healer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-13-2003 10:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com