Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2009, 12:34 PM
ThaRemedy ThaRemedy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 8
Default Waves Multi Mono Plugs Only Effects Left Channel Now

I was recently workin on a new mix the other day and it was my first time using the waves plugin's since I upgraded to Pro Tools 8 so I dont know if the upgrade is causing the issue because now only the left channel is being effected by any waves plugin that I use. All the others are fine. Even in my older session's when they worked before its the same thing. Has anyone else got this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2009, 02:53 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,006
Default Re: Waves Multi Mono Plugs Only Effects Left Channel Now

Check the plugins in question to see if the LINK button got disengaged.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2009, 06:23 PM
Sardi Sardi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,784
Default Re: Waves Multi Mono Plugs Only Effects Left Channel Now

Yeah I had this issue too. Was only certain Waves plugs, RenComp being one of them.

Once I upgraded to v6, the issue went away.

I did find though that if I opened an older session that already had the RenComp instantiated on a track, that it would link and work correctly. It was only when I tried to insert a new RenComp that the issue of non-linking would appear.

Upgrade to v6 and your probs will be solved.

Best.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi-channel vs Multi-mono plugs on 5.1 tracks geitz Post - Surround - Video 0 06-08-2007 10:06 AM
Multi-channel vs Multi-mono plugs on 5.1 tracks geitz Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-07-2007 03:54 PM
multi-channel vs. multi-mono plug-in pinstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-02-2005 02:01 PM
I Need Clarification. Difference between Multi Channel and Multi Mono Plugs citi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-13-2002 12:08 PM
Multi Mono vs Multi Channel Plugins...Just curious... Mr T 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-18-2002 10:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com