Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-08-2019, 07:10 PM
briaboy briaboy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 344
Default Re: Adding effect on part of track only

Thanks Dave, that's good to know. It's a filter (Soundtoys FilterFreak) I'm trying to add for a couple of bars on a track. I'll try the Aux suggestion!
Reply With Quote
  #12  
Old 08-08-2019, 07:33 PM
briaboy briaboy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 344
Default Re: Adding effect on part of track only

Yup, that works perfectly, thanks all, and again Dave!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
adding support plans to PT12 licenses that were part of the EDU upgrade? mesaone Licensing & Accounts 3 11-02-2015 10:24 AM
Adding effect to a section of Instrument Track. sackj Windows 4 02-23-2013 06:49 PM
Is this the best way to re-record part of a track? products7074740 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-16-2009 11:12 PM
click track but were not 4/4 on a part broken81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-09-2007 04:35 AM
Adding Effects to a selected Part of a Track lmoore 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 05-17-2006 03:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com