Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-06-2018, 12:40 PM
vh@umbodid.is vh@umbodid.is is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 10
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Several audio engineering students reported the same issue today - all running PTFirst on windows.


Tope / DigiTechSup: I’ll ask them to report their specs here in case it helps.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-09-2018, 09:45 AM
ktown1534 ktown1534 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Abilene KS
Posts: 5
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I am having this same issue. Windows 10 running on a surface pro. I recently downloaded this software and compiled an entire song. Now I can not access anything from the cloud.

I did click the song and then clicked "clear local cache", which allowed me to open it but none of my recent changes were there. I re-worked the mix and saved the project, tried to re-open it and again got the same error message.

I've only had Pro Tools for about 3 days now.. what a great first impression.. 12 hours worth of work, gone. Ridiculous.
Reply With Quote
  #13  
Old 02-09-2018, 02:56 PM
Ranchoguancho Ranchoguancho is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: MADRID
Posts: 3
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Same problem
I cant even open the project from cache.

Specifications:
ASUS F541U; Windows 10
Intel-Core i7-7500U
16 Gb RAM (8+8 integrated in motherboard)
Focusrite 2i2 2nd Gen

Any coming solution?
Reply With Quote
  #14  
Old 02-09-2018, 09:27 PM
Dombridge Dombridge is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: USA
Posts: 4
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I lost a mix i've been working on for a week...

"Could not complete your request because while translating DNet Collaboration Maps."

Cannot recover it from the cloud. Cleared cache. Any updates to this issue?

Windows 10 - 64bit - 32gb Ram - AMD FX 9590 8 core processor 4.72ghz - Pro Tools First 2018.1.0
Reply With Quote
  #15  
Old 02-09-2018, 09:51 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 521
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I have an older version of First that I use for "sketches" and though sometimes the online service was unavailable, it turned out my projects never lost permanently. I think PT cloud services has been updating and with a bunch of new users that arrive after Xmas every year plus the new version coming out its possible that their servers are a bit overloaded at peak times. Hopeful that this will settle down a bit after the new wears off and they get their systems stabilized. I think we just have to be patient and trust that our projects, though inaccessible at times, are still there. every time I thought one lost, it turned up later.
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB OS Windows 7 Ultimate
PT 18.7 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
  #16  
Old 02-10-2018, 09:35 AM
Dombridge Dombridge is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: USA
Posts: 4
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Quote:
Originally Posted by 64GTOBOY View Post
I have an older version of First that I use for "sketches" and though sometimes the online service was unavailable, it turned out my projects never lost permanently. I think PT cloud services has been updating and with a bunch of new users that arrive after Xmas every year plus the new version coming out its possible that their servers are a bit overloaded at peak times. Hopeful that this will settle down a bit after the new wears off and they get their systems stabilized. I think we just have to be patient and trust that our projects, though inaccessible at times, are still there. every time I thought one lost, it turned up later.
I'm trying to be patient and understanding, however I'm only allowed 3 projects at a time and 2 of them are not accessible now. I have one that has been getting this error since 1-31-18. The second one started getting this error last night 2-9-18. It's very frustrating when you spend days working on one and then have to go to another one because you can't load it anymore. So far neither has been recoverable since the initial error.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-10-2018, 06:57 PM
alcolucci60@gmail.com alcolucci60@gmail.com is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: USA
Posts: 2
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Hi. This is my first time interacting with this community. I'm getting the same error as others in this thread, i.e., "Could not complete your request because while translating DNet Collaboration Maps". This started happening immediately after I upgraded to Pro Tools 2018.1. It only happens for my existing projects. I tried creating a new project, and it works fine. I saw various references on the web to the possibility that this is related to plug-ins. I found instructions for removing plug-ins (I removed all of them), exited PT, restarted PT, and the problem continued. I also removed Pro Tools and reinstalled, but still having the problem. It's kind of a bummer. I put a fair amount of work into one of those two projects, and it was actually coming out pretty good. Any assistance will be appreciated. Thanks.

Dell XPS L511Z
Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30 GHz
Windows 10, 64 bit
8 GB memory, 200 GB SSD
Pro Tools First
Focusrite Scarlett Solo
Reply With Quote
  #18  
Old 02-11-2018, 08:54 PM
metalion metalion is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: CHINA
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Mine too

16GB RAM

E3 1230 V2

WIN 7 64BIT

PROTOOLS 2018.1
Reply With Quote
  #19  
Old 02-12-2018, 07:01 AM
jselor jselor is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: santiago
Posts: 9
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ErrorPTF.PNG
Views:	0
Size:	13.5 KB
ID:	9991  
__________________
Windows 10 64 bits.
Focusrite 2i2 1th Gen.
8GB RAM.
Reply With Quote
  #20  
Old 02-12-2018, 07:13 AM
Fasaludeen Fasaludeen is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: India
Posts: 2
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Quote:
Originally Posted by ktown1534 View Post
I am having this same issue. Windows 10 running on a surface pro. I recently downloaded this software and compiled an entire song. Now I can not access anything from the cloud.



I did click the song and then clicked "clear local cache", which allowed me to open it but none of my recent changes were there. I re-worked the mix and saved the project, tried to re-open it and again got the same error message.



I've only had Pro Tools for about 3 days now.. what a great first impression.. 12 hours worth of work, gone. Ridiculous.


Which os mac or windows




Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Could not complete your request because The system cannot find the file specified." mecklot Pro Tools | First Discussion 7 10-05-2018 09:53 AM
Cannot open PT9 Session in PT10 - ""could not complete the open sessions command..." median Pro Tools 10 5 10-01-2013 12:14 PM
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Pro Tools Software (Win) 2 07-11-2012 06:43 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit Pro Tools Software (Mac) 5 03-23-2011 01:13 PM
Error message "could not complete your request because..." on PTLE 8.0.3 load up blast9 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-02-2010 03:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com