Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-30-2010, 07:20 PM
royceg royceg is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Guam
Posts: 35
Unhappy Error Code Upon PT8 Launch

After I did the Tech Support Folder Support Program and update the firmware using the firmware update protocol (holding down MUTE and AUX 7/8 buttons), i experience new issues.

I get an Error Code #6705/9/8 (I gotta check again not sure on the last digit.)

I run into the issue when i start the system, the first Dialogue box comes up asking about session parameters but with an added Dialogue saying "Need to connect 003 Hardware Cancel or Quit" (something along those lines). Not sure what is happening, but if i just hit cancel or click into the session parameters setup the session starts fine. When i'm in the session i get the error code saying i need to "Increase Buffer Size" and "Remove some Plug-Ins" even though i haven't even made any channels or done anything. Kind of screwy.

Also when i do the Tech Folder Program that resets the Plug-Ins and Cache and databases it generates the file fairly quick that shows you your Plugin Listing but it doesn't show my ProTools Version on the list. Not sure if thats normal.

If anyone has any thing to let me know more about what i did that'd be great. I can't pay 35 bucks again (yes again, for an issue regarding ADAT before this happened) to talk to the ProAxess line.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8: Activation code not working/Error: Data Error (cyclic redundancy check) Mattmattmatty Windows 2 05-01-2013 04:26 AM
PLEASE HELP! PT8.0 LE gives "Initialization Error Code: -7" and will not launch... tightist2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-07-2013 11:16 PM
Pro tools asking for my Code , unable to launch. djlang59 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-13-2007 06:20 PM
error code Init MachOFileShim failed on launch incant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2005 09:28 PM
SDII bus error (error code 1) trilogy Digidesign Hardware & Software 4 10-11-2001 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com