Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2014, 05:24 PM
bernalito bernalito is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Argentina
Posts: 2
Default Xpand2 y pro tools 10.3.7 HD

Hola a todos! este es mi primer mensaje espero me puedan ayudar, no tengo en mi sistema el xpand2, baje de Avid uno "xpand_updater_v103_44922.dmg" y no lo reconoce que debo hacer? desde ya muchas gracias!
Bernalito

pc all in one 6 Gb de ram Windows 8.1 pro tools 10.3.7 hd Tascam-1800US
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2014, 05:36 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,179
Default Re: Xpand2 y pro tools 10.3.7 HD

Quote:
Originally Posted by bernalito View Post
"xpand_updater_v103_44922.dmg"

pc all in one 6 Gb de ram Windows 8.1 pro tools 10.3.7 hd Tascam-1800US
Hola Bernalito: los archivos dmg son para Mac OSX., los para Windows son .exe
__________________
Felipe Gonzalez A.
Recording Engineer/AES member.
Avid ACSR Elite
Dante Certified Levesl 1 & 2
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

https://soundcloud.com/felipegonzalez-1-1/tracks

Custom Mac Pro OSX 10.8.5 | Windows 7 Pro 64 | ProTools HD 10/12 | Pyramix V 10 | Merging HAPI ADA8 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | JBL LSR 305 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins| Avid Media Composer 8
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2014, 07:00 AM
bernalito bernalito is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Argentina
Posts: 2
Default Re: Xpand2 y pro tools 10.3.7 HD

Hola feliponk gracias por responder, bue por eso no andaba Tratare de encontrar el que corresponde Saludos!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand2 and Pro Tools 10.3.9 production675 Pro Tools Software (Mac) 1 07-31-2014 03:10 PM
Pro Tools 10 XPAND2 No Sounds? justus1900 Virtual Instruments 113 01-08-2014 02:06 AM
xpand2 crash Pro Tools 10 heimburger.marek Virtual Instruments 12 09-26-2013 04:52 AM
where has xpand2 gone in pro tools 11 maxidud999 Pro Tools 11 1 08-18-2013 11:55 PM
where has xpand2 gone in pro tools 11 maxidud999 Pro Tools 11 2 07-28-2013 08:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com