Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-27-2014, 05:09 PM
BobPeabody BobPeabody is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Northwestern Indiana
Posts: 2
Default Multiple Computers

How does PT Express do with multiple computers? I've got a computer now, and considering PT Express, but I'll be upgrading my computer sometime next year or so. Is it transferable or once it's on one, its on that one only?
__________________
Bob Peabody
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2014, 10:50 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Multiple Computers

the license is on an iLok key so you can move it from computer to computer
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2014, 08:09 PM
BobPeabody BobPeabody is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Northwestern Indiana
Posts: 2
Default Re: Multiple Computers

Thank you!
__________________
Bob Peabody
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple computers rodpost Pro Tools 10 1 01-30-2013 07:59 PM
Multiple computers = multiple copies? Earfatigue Pro Tools 10 8 03-07-2012 05:47 PM
Using MP9 on multiple computers? danzbassman Pro Tools M-Powered (Win) 1 03-06-2012 12:51 PM
PT9 on multiple computers ? BigEvil Pro Tools 9 6 12-12-2010 01:07 PM
002 and multiple computers sidereal-studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-22-2002 09:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com