Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2013, 04:51 AM
Sid0 Sid0 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Pomona, Ca
Posts: 100
Default Pro Tools 8 Headphone mix

How can I create a headphone Mix on Pro Tools 8 LE. I have the MBox 3rd gen. Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2013, 09:09 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,780
Default Re: Pro Tools 8 Headphone mix

See answers in your other post. And please do not post in more than one place.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8 Headphone mix Sid0 Tips & Tricks 3 04-01-2013 03:25 PM
Headphone routing for overdub recording SL 16.4.2 with Pro Tools 10? djmichaelwenz Pro Tools 10 0 08-07-2012 11:47 AM
Eleven Rack headphone port versus MBOX and other interface headphone ports World Spirit Eleven Rack 3 02-13-2012 12:34 AM
Headphone cue send setup in Pro Tools... thoughts? keevhren Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-28-2011 05:36 PM
Headphone issue with mbox 2 / pro tools 8.... cantnot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-10-2009 04:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com