Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2010, 04:55 AM
audiocontrol audiocontrol is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 63
Default Legacy Interfaces running ?

Hi,

somone got a legacy interface running in PT9, such as 888/24 ???
Can somebody confirm it's still running, please no guessing !!!

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2010, 04:59 AM
brendo_91 brendo_91 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 15
Default Re: Legacy Interfaces running ?

Quote:
Originally Posted by audiocontrol View Post
Hi,

somone got a legacy interface running in PT9, such as 888/24 ???
Can somebody confirm it's still running, please no guessing !!!

Thank you.
Does it work with your current PT8.x setup? That seems to be a pretty good indicator. I've just spent all day bashing my head against a wall trying to get my baby blue Mbox to work... no love.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2010, 05:10 AM
audiocontrol audiocontrol is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 63
Default Re: Legacy Interfaces running ?

I don't have any PT System yet.

Plan to buy 2 192 io, HD Native Card and 1 888/24 on legacy port of 1 of the 192. So can somebody confirm the the 888/24 still works properly in PT9 ?
As it gives me 8 analog io and 8 AES io it would be perfect to round up my configuration there at almost no money.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2010, 08:30 AM
mickeymassacre mickeymassacre is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Chicago, Illinois, USA
Posts: 76
Default Re: Legacy Interfaces running ?

While I haven't confirmed this yet, I see no reason why they wouldn't.

Event the new HD interfaces have legacy ports.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2010, 08:39 AM
audiocontrol audiocontrol is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 63
Default Re: Legacy Interfaces running ?

??? What could this mean ???
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2010, 11:34 AM
audiocontrol audiocontrol is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 63
Default Re: Legacy Interfaces running ?

Nobody ???
Reply With Quote
  #7  
Old 11-08-2010, 01:04 PM
audiocontrol audiocontrol is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany
Posts: 63
Default Re: Legacy Interfaces running ?

Come on guys, I'm sure somebody can tell if it works or not.

So...it works ?
Or it sucks ???
Reply With Quote
  #8  
Old 11-08-2010, 01:18 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,516
Default Re: Legacy Interfaces running ?

Quote:
Originally Posted by audiocontrol View Post
I don't have any PT System yet.

Plan to buy 2 192 io, HD Native Card and 1 888/24 on legacy port of 1 of the 192. So can somebody confirm the the 888/24 still works properly in PT9 ?
As it gives me 8 analog io and 8 AES io it would be perfect to round up my configuration there at almost no money.
The compatibility page is clear that this will not work with an HD Native card:

Pro Tools HD 9.0 Approved HD Peripherals
Quote:
Note: Pro Tools Mix-era peripherals are not qualified with Pro Tools 9 TDM systems and will not operate with Pro Tools|HD Native. Use these items at your own risk.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #9  
Old 01-28-2011, 01:45 PM
RossH RossH is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: CANADA
Posts: 73
Question Re: Legacy Interfaces running ?

Anyone got their 888 working with PT9 HD? We're planning an upgrade at some point this year, but would love to keep using the 888/24 and ADAT Bridge in our setup.

Thanks for any info. Since you have to surrender the PT8HD ilok license to get 9, no way to try it out.
__________________
PT Ultimate 2019.10 // Mac Pro 2012 // High Sierra 10.13.6 // BlackMagic DeckLink Intensity Pro
Reply With Quote
  #10  
Old 01-28-2011, 09:14 PM
nuvintage nuvintage is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Los Angeles
Posts: 12
Default Re: Legacy Interfaces running ?

My Adat Bridge 24bit does NOT work with PT 9 or PT 9.01. Installed today hoping a bug fix would get it running. Clearly it does NOT work. So I'm out 16 adat inputs which sucks. Soooo.. looking for a 192 to up the inputs.


Hope this helps,

Kenny
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone Using Legacy Interfaces W/ PT-9 TDM? ProTooler Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-30-2011 03:18 AM
Does PT 8 support legacy interfaces? sammyfarr Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 02-15-2010 09:47 PM
Legacy interfaces will be supported but no PPC or PCI doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 12-14-2009 06:40 PM
Poll: How many still using legacy interfaces? Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 124 10-30-2009 11:13 AM
Does HD Exp Ch allow use of Legacy interfaces? D Bag Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-21-2006 07:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com