Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2005, 04:47 PM
AM STUDIOS AM STUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 196
Default clocking question.

Hi i have a band coming over today to finish off a recording which was done on my 002r when i first got it. my problem that i am unsure of is that i got an octane which i didnt have when these guys recorded awhile ago, can i use this octane to do vocals with now?

Because i dont think the clocking will match up if i recorded drums with the internal clock on the 002r and now i wanna record guitars and vox with the octane and the clocking set to external via adat, will i get pops and clicks or not? please help
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2005, 05:55 PM
AM STUDIOS AM STUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 196
Default Re: clocking question.

can someone help me please
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2005, 06:01 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: clocking question.

As long as you are clocking to the proper device, you shouldn't have any problems. If you're using the octane, the clock should be set to ADAT.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2005, 06:19 PM
AM STUDIOS AM STUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 196
Default Re: clocking question.

yep its all set to adat.

i just did a test recording then and didnt hear any noticable pops.

thanks spkguitar. just wanted to make sure
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clocking question awakenedgroup Pro Tools 10 3 11-04-2013 07:53 AM
Clocking question rossi68 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-23-2009 06:41 AM
clocking question mik Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-05-2008 10:54 AM
Clocking Question Torchlight Tips & Tricks 3 12-26-2007 08:41 AM
clocking question songman Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-29-2006 04:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com