Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 11-04-2013, 05:45 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,696
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

So Christmas is the timeline !!! Let's see
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #22  
Old 11-04-2013, 07:06 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

I'd like a edit window yesterday. One for Christmas would make me happy. One for thanksgiving would make me happier.

There's been no update from Avid regarding a time frame. Benoni and have both asked for info a few times hoping for a update. But we haven't heard a thing.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #23  
Old 11-11-2013, 06:56 AM
Lachrae Lachrae is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Shreveport, LA The States
Posts: 38
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Hi guys.

I am purchasing the 11r in the near future.

I notice that it comes with PT11 now. (at least it says so at SweetWater)
But I noticed that PT11 doesn't have the 11r gui...

This would be my sole purpose of getting the 11r with protools, to use PT solely as gui for the 11r, while I work in a separate DAW.

If I buy PT11 (that comes with the 11r) without ever owning PT before, will I be able to (FOR FREE) download a previous version (some version of PT10) that 11r gui does work with?
If not, and I would have to pay for a working version of the Gui, in another PT... Then I will just get the 11r without PT, or the hassle.

I would much rather a stand alone gui. (there is no technical reason why that cannot be done)
Reply With Quote
  #24  
Old 11-11-2013, 09:17 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,886
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Quote:
Originally Posted by Lachrae View Post
Hi guys.

I am purchasing the 11r in the near future.

I notice that it comes with PT11 now. (at least it says so at SweetWater)
But I noticed that PT11 doesn't have the 11r gui...

This would be my sole purpose of getting the 11r with protools, to use PT solely as gui for the 11r, while I work in a separate DAW.

If I buy PT11 (that comes with the 11r) without ever owning PT before, will I be able to (FOR FREE) download a previous version (some version of PT10) that 11r gui does work with?
If not, and I would have to pay for a working version of the Gui, in another PT... Then I will just get the 11r without PT, or the hassle.

I would much rather a stand alone gui. (there is no technical reason why that cannot be done)
We would aal like a standalone editor. You may not know this but any ProTools purchase now comes with a combo license asset for both PT10 and PT11. This allows you to have both versions on the same computer at the same time. You'll actually have a couple of downloads: PT10, PT 11, and the Avid instruments if you so desire to use them should you ever want to use Pro Tools.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #25  
Old 11-11-2013, 09:40 AM
Lachrae Lachrae is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Shreveport, LA The States
Posts: 38
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
We would aal like a standalone editor. You may not know this but any ProTools purchase now comes with a combo license asset for both PT10 and PT11. This allows you to have both versions on the same computer at the same time. You'll actually have a couple of downloads: PT10, PT 11, and the Avid instruments if you so desire to use them should you ever want to use Pro Tools.
Actually, No I did not know that when I purchase the 11rack that I get PT10, and PT11. Thanks for the info!

One question, can I have only PT10 installed without PT11? Or would I need PT11 installed to use PT10?
EDIT: I just talked with my Sweet Water Sales Engineer, and he confirmed for me that it is a combo license, that I can have just PT10 installed, without PT11.
(as well as a few other questions I needed to ask him about other potential purchases)

Thanks for the help everyone!
Reply With Quote
  #26  
Old 11-11-2013, 02:38 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,677
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Quote:
Originally Posted by Lachrae View Post
Actually, No I did not know that when I purchase the 11rack that I get PT10, and PT11. Thanks for the info!

One question, can I have only PT10 installed without PT11? Or would I need PT11 installed to use PT10?
EDIT: I just talked with my Sweet Water Sales Engineer, and he confirmed for me that it is a combo license, that I can have just PT10 installed, without PT11.
(as well as a few other questions I needed to ask him about other potential purchases)

Thanks for the help everyone!
Yeah, you can just install PT10 or install both PT10 and PT11.
Reply With Quote
  #27  
Old 11-18-2013, 03:02 PM
Justin1524 Justin1524 is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Portland, OR
Posts: 617
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

We simply must have an 11R editor in Pro Tools 11. It's become essential to my workflow. If Avid really wants to phase it out then at least give us a separate 11R editor program for Mac and PC - not ideal, but I could live with that. This opening PT 10 to edit on the 11R on your computer is ridiculous now that many of us are fully invested in PT 11.
__________________
Justin
Admin
www.elevenrackpresets.com
Studio: 2010 Mac Pro Tower Intel Xeon 12 core 3.33 GHz, 64 GB macOS Mojave PCIe SSD 256GB Boot | Pro Tools Ultimate 2019.10 | HD Native Card | Digi 192 Analog & 192 Digital Blue | Digi PRE, FR OctoPre MKII, Mackie Onyx 800R, Panasonic WZ-AD96M and DA7, Eleven Rack, Apogee Big Ben, Waves DLI, Impact Server, Horizon, Rode K2, Slate VMS ML-1. Laptop: Dell Inspiron 5559, i7-6500U 2.6Ghz, 16 GB RAM, 15.6" 1920x1080 1TB SSD
Reply With Quote
  #28  
Old 11-18-2013, 04:19 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,696
Default Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Quote:
Originally Posted by Justin1524 View Post
We simply must have an 11R editor in Pro Tools 11. It's become essential to my workflow.
Wow I bet they really didn't know that until you just posted that info - cool I'm sure it's bound to happen now that you have done that.

(Where is the sarcastic font on this computer anyway) :)
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #29  
Old 11-19-2013, 04:06 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,886
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

I know I've posted a similar thought in other older threads on this same subject but I'm thinking there's major problems with the code for the 11R window integrating it into PT 11 that Avid can't solve. I'm thinking they might just do it as a standalone aax plugin instead. But that still wouldn't fulfill the wishes of many for a true standalone editor.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #30  
Old 11-19-2013, 06:21 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,696
Default Re: Eleven Rack Edit Window PT 11 WHEN???

Heck no - I just got the eleven rack not too long ago and I love that window very handy very powerful

A definite competitor to NI's guitar rig especially when considering the price point
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11 Rack Edit Window and Pro Tools 10.3.8 PRSWILL Eleven Rack 18 01-16-2014 09:34 PM
10.3.6 = No Eleven Rack Window? brianiac5150 Eleven Rack 23 08-21-2013 03:59 PM
Eleven Rack window responds to changes on Eleven Rack, unable to record. pine Eleven Rack 6 08-02-2012 08:50 PM
Eleven Rack and Eleven Rack control window not matching 11R Newbie Eleven Rack 3 04-18-2012 07:07 PM
Used Eleven Rack...how do I edit? bcgvh Eleven Rack 6 06-25-2011 01:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com