Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2012, 08:14 PM
BGMusic BGMusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 433
Default Can a mix core be used as a mix farm?

I seem to have read that a mix 24 core can be used as a farm card if put in the proper order. Is this true?
__________________
PT 10.3.10, 12.4, Logic Pro 9.1.8 Logic Pro X 10.1, Ableton Live 9, Studio One 3.x DP 9 Sibelius 8.5 OS 10.8.5 Mac Mini with Lion Server 2.0ghz quad I7 16 gbs ram, UAD Apollo Twin . PT Mix Plus PT 6.4.1 TDM Mac OS 10.3.9 G4 450 mhz 1 gb ram, Digi 882/20. And a bunch of hard drives.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2012, 09:18 PM
milesofwire milesofwire is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: California
Posts: 445
Default Re: Can a mix core be used as a mix farm?

Yes, it is true, just put it in before any actual Farms and your good to go.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-13-2012, 04:58 PM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,366
Default Re: Can a mix core be used as a mix farm?

Yes, it will work. As milesofwire mentioned, make sure the card order is like this:
Cores first, then MIX farms, then DSP farm IIs, then DSP farms, then Samplecells.
__________________
- John

If a MIDI event triggers a sample of a tree falling and there's no one there to hear it, does it make a sound?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2012, 11:07 AM
toolowd toolowd is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 60
Default Re: Can a mix core be used as a mix farm?

I have a system with 2 mix pluses in this order.

mix core
mix farm
mix core
mix farm

has worked fine for years.

rich
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mix Core, DSP Farm QE, 6.4.1 TdM on 10.3.4 - Farm not shown Table Syrup Records Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-18-2008 09:00 PM
Mix Farm WITHOUT Mix Core? SiliconAudioLabs Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-21-2005 11:35 PM
mix core and dsp farm kiddyid General Discussion 4 10-29-2002 01:09 AM
D24/DSP farm v. Mix core poppy Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-20-2002 01:36 AM
MIX Core, MIX Farm, DSP Farm & G4 933MHz Chief Technician Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-25-2002 07:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com