Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2009, 03:29 AM
K.I. K.I. is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Japan
Posts: 419
Default Tc vss3

Hi.
VSS3 NewVersion!!

HTTP://www.tcelectronic.com/VSS3TDMSoftware.asp
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2009, 07:09 AM
Bryan Talbot Bryan Talbot is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: cloud nine
Posts: 96
Default Re: Tc vss3

Thanks for that.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with a VSS3 preset? scottwilson RTAS & TDM Plug-ins 2 01-24-2014 01:44 PM
TC VSS3... very impressive Anibal Pro Tools TDM Systems (Mac) 54 06-18-2010 03:50 PM
VSS3 Vs Revibe deardaddy Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 06-16-2010 06:37 AM
TC VSS3 Fixed on PT8 dr sound Post - Surround - Video 0 02-09-2009 09:25 AM
VSS3 conflicts DHiggins Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 11-20-2008 06:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com