Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-30-2012, 04:52 PM
rupestress rupestress is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: México
Posts: 1
Cool my Fast Track C400 can not connect to Pro Tools 10

I have a problem, my Fast Track C400 can not connect to Pro Tools 10. The software tells me it can not connect to the C400. I've tried with ASIO4ALL and does not solve the problem. help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools M-Powered 8 (any update) works with Fast Track C400? andrewdrummer Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-10-2013 10:50 AM
Pro Tools SE and Fast Track C400 - No Playback Sound agut Pro Tools SE and Essential (Win) 0 02-24-2013 09:45 AM
M-AUDIO|Fast Track C400 and Pro Tools SE TROUBLESHOOTING HELP!!! rjhaus Pro Tools SE and Essential (Win) 0 10-28-2012 12:11 AM
Is the fast track c400 asio driver compatible with pro tools 10? Terran2012 Windows 2 10-05-2012 08:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com