Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2003, 08:56 AM
mikerica101996 mikerica101996 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Farmington, UT, Davis
Posts: 26
Default DAE error -9060 & -9073 "disk frag or too slow" with new LaCie FireWire Drive!

I have had my 400mhz G4 now for 3 years using a Seagate 18gb SCSI audio dirve. And my 10gb apple drive for PT 5.1software. Absolutely no problems ever!! I heard that the new Oxford 911 chipsets in recent FireWire drives could allow for 24 track audio recording/editing etc. But I can't record 8 tracks simultaneously, or play back more than, oh say 15 tracks! Do I need to do some sort of configuring to my set up? Or are these FireWire drives mainly assosiated only for Audio Archiving?

I have also heard that the new ATA 7200 drives are almost up to par with SCSI? Anybody know?

Thanks in advance for your kind advice.

Check out the new Idaho album, incredible!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Can't get audio from the drive fast enough" -9073 mingojr macOS 22 08-15-2013 09:45 AM
Lacie Hard Drive "not a valid audio volume" katiegrey Storage Subsystems 0 06-14-2010 10:55 AM
DAE error 9060, then "can't save error -50", then "can't eject drive" glankrudolph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-17-2009 03:24 PM
Partitioning firewire drive via "erase disk" BeefEater 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-05-2002 01:14 AM
9073 "slow/fragmented" disc error - playback stops!! PLS HELP VanEdge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-27-2001 12:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com