Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-29-2004, 03:02 AM
houser houser is offline
Member
 
Join Date: Sep 1999
Location: Santa Monica
Posts: 657
Default Re: Bomb Factory LA-2A and Bomb Factory 1176

I have been unsuccessfully looking for the updates for 6.2.3 for these.
One is obviously a freebie now, the other does not pass the testapp. for 6.2.3.
Is it available for d-load somewhere? We got ours with the HD3 pack.

best
jtm
Reply With Quote
  #12  
Old 02-29-2004, 04:21 AM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Re: Bomb Factory LA-2A and Bomb Factory 1176

Digi, this is slightly off topic, but is the BF-2A going to be available to buy at a lower price now that the BF-76 is free? I am going to get the HD 3 Accel upgrade before March 31st so I will be getting all of the BF plugs except the BF-2A and the Slightly Rude Compressor but I really need the BF-2A also. Is there any reason why you guys didn't just throw those into the bundle also?
__________________
- Jason
Reply With Quote
  #13  
Old 02-29-2004, 08:14 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,538
Default Re: Bomb Factory LA-2A and Bomb Factory 1176

I have a bunch of plugs that failed that test and they all work fine.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-29-2004, 08:30 AM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Bomb Factory LA-2A and Bomb Factory 1176

Quote:
Digi, this is slightly off topic, but is the BF-2A going to be available to buy at a lower price now that the BF-76 is free? I am going to get the HD 3 Accel upgrade before March 31st so I will be getting all of the BF plugs except the BF-2A and the Slightly Rude Compressor but I really need the BF-2A also. Is there any reason why you guys didn't just throw those into the bundle also?
I would look for a revamp of all the Bomb Factory stuff after March 31st as all the bundles are going to change, this is pure speculation but you can see the writing on the wall for BF as plain as day. I would think (guess) that all the BF stuff the prices will drop. If you read the website it mentions that the D/L will not be available till the end of March.
I just hope it does not mess up us old BF customers.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bomb Factory 1176 paul_g 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-11-2009 08:48 PM
le factory bundle bomb factory+ plugins... jstimulus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-12-2004 06:52 PM
how to authorise Bomb Factory plugins w/ Factory 001 bundle MGalway 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-05-2002 10:34 AM
BOMB FACTORY LA-2A, 1176, AND PULTEC motone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-20-2002 01:41 AM
Bomb Factory 1176 causes Dae error -7401 mh Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-26-2001 12:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com