Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2006, 01:07 PM
KenSluiter KenSluiter is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Los Angeles, CA 90031
Posts: 210
Default \"purge\" entire session of automation at once?

I'm re-doing/fine-tuning my template before my next project.

Somewhere down the line, I changed the timecode "session start time", and that seemed to leave a breakpoint on ALL possible automate-able lines.

I have to view every volume, send, pan, plug in parameter etc. all manually delete these "breakpoints"

Can I simply "purge" an entire session of all breakpoints/automation at once?

As always, thanks in advance.

Ken Sluiter
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2006, 01:20 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,536
Default Re: \"purge\" entire session of automation at once?

select the ALL group, make sure you select the entire session including any breakpoints that may be far out. Select Edit/Clear Special/All Automation.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2006, 01:23 PM
KenSluiter KenSluiter is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Los Angeles, CA 90031
Posts: 210
Default Re: \"purge\" entire session of automation at once?

where is "clear special"?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-30-2006, 01:50 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,536
Default Re: \"purge\" entire session of automation at once?

Quote:
Select Edit/Clear Special/All Automation.
Edit Menu
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-30-2006, 01:54 PM
KenSluiter KenSluiter is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Los Angeles, CA 90031
Posts: 210
Default Re: \"purge\" entire session of automation at once?

Crazy!
I don't have that option in my edit menu.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-30-2006, 07:15 PM
francois francois is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 811
Default Re: \"purge\" entire session of automation at once?

looking at your 2 post,you might want to update to PT 7.2
__________________
PT 2018.4 -HDX1- OSX 10.14.5-MacPro 12 core 3.46
64 Gig ram- D-command 24-Trinnov Dmon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Entire session over DAMNBABY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-06-2012 03:43 PM
Undo mute automation in entire session danielmak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-17-2009 09:06 PM
Burning Entire Session onto DVD? philbowden 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-14-2006 05:21 PM
Downsampling entire session: Should I? AceZero 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-24-2005 05:44 PM
Best way to dither an entire 24/96 session to 48k spong Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-25-2002 05:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com