Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2009, 05:55 PM
MASTERLINKSTUDIOS MASTERLINKSTUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: http://www.masterlinkstudios.com/
Posts: 299
Default Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to upgrad

I only have ssl and mercury license on ilok and am trying to upgrade to mercury + studio classics and ilok account says not enough room on ilok.help cant do any sessions
__________________
Macpro 2.88-4 Gig Ram,HD2,Big Ben,Rosetta 200,Dangerous D Box,Mercury Bundle + Studio classics bundle ,C/24,2-UA 6176,U87ai,Genelec 8050 & 8020,Logic,Final Cut Studio 2,Canon hxa1(hd camera)-Macbook Pro,Mbox 2 Micro.http://www.masterlinkstudios.com/.http://www.myspace.com/masterlinkstudios
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2009, 05:59 PM
Studio Dweller Studio Dweller is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: New Jersey, USA
Posts: 667
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
I only have ssl and mercury license on ilok and am trying to upgrade to mercury + studio classics and ilok account says not enough room on ilok.help cant do any sessions
Search this forum... there was a very recent discussion on that very topic.
__________________
Larry
Cellar Dweller Productions
PT 2020.3.0 HDX, HD IO 16x16 analog, 192 I/O, Control|24
Mac Pro 2019 16-core, 96GB RAM, OS 10.15.2
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2009, 07:00 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,013
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
I only have ssl and mercury license on ilok and am trying to upgrade to mercury + studio classics and ilok account says not enough room on ilok.help cant do any sessions
If your original licenses were TLC, you will have to buy another iLok and load the V7 stuff. You will not get the room back on your current iLok until the TLC expires.
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-12-2009, 11:57 PM
badboymusic badboymusic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Right Behind You
Posts: 672
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
I only have ssl and mercury license on ilok and am trying to upgrade to mercury + studio classics and ilok account says not enough room on ilok.help cant do any sessions
Why are you upgrading to mercury + studio classics, when mercury + ssl equals the same plugins, but cheaper?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-13-2009, 01:31 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,604
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
I only have ssl and mercury license on ilok and am trying to upgrade to mercury + studio classics and ilok account says not enough room on ilok.help cant do any sessions
Hi,

You'll have to buy another ilok for the 96 auths needed for mercury+studio classics.

Did you install V7 before getting the ilok auths

Use the waves uninstaller to remove all v7 then re-install v6

Had to do this myself because v7 isn't very compatible with my control 24!

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-13-2009, 01:32 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,604
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by badboymusic View Post
Why are you upgrading to mercury + studio classics, when mercury + ssl equals the same plugins, but cheaper?
If you own everything and want them into one bundle for WUP reasons then they call it the Mercury+studio classics bundle

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-13-2009, 06:32 AM
MASTERLINKSTUDIOS MASTERLINKSTUDIOS is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: http://www.masterlinkstudios.com/
Posts: 299
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

I already cancelled tlc yesterday so I would have full version os ssl and mercury. These are only licenses on ilok. Can't upgrade to
mercury + studio classic. Yes I upgraded to this because I will only have to pay one WUP fee per year for entire bundle. Any other help? It was too late to call waves yesterday so I will call today
__________________
Macpro 2.88-4 Gig Ram,HD2,Big Ben,Rosetta 200,Dangerous D Box,Mercury Bundle + Studio classics bundle ,C/24,2-UA 6176,U87ai,Genelec 8050 & 8020,Logic,Final Cut Studio 2,Canon hxa1(hd camera)-Macbook Pro,Mbox 2 Micro.http://www.masterlinkstudios.com/.http://www.myspace.com/masterlinkstudios
Reply With Quote
  #8  
Old 11-13-2009, 07:52 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,604
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by MASTERLINKSTUDIOS View Post
I already cancelled tlc yesterday
Cancelled TLC? once you have TLC licenses on your ilok they are there for 3 months and no way to remove them. so a new ilok is the only way.


If you've found a way around this then let us know

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-14-2009, 01:13 AM
badboymusic badboymusic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Right Behind You
Posts: 672
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by crizdee View Post
If you own everything and want them into one bundle for WUP reasons then they call it the Mercury+studio classics bundle

Chris
So, I can combine my Mercury and SSL into one bundle and lower my yearly WUP fee?
Reply With Quote
  #10  
Old 11-14-2009, 01:59 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,604
Default Re: Own mercury & ssl and upgraded to mercury + studio classics not enough room to up

Quote:
Originally Posted by badboymusic View Post
So, I can combine my Mercury and SSL into one bundle and lower my yearly WUP fee?
Hi,

Yes, you'll have to call waves sales or maybe email might do it. login into your account and contact them from your account.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Waves Mercury TDM + Studio Classics Collection TDM BigEvil Buy & Sell 0 01-11-2014 10:07 PM
FS: Waves Mercury + Studio Classics Native v8.0.8 Marco Bernardo Buy & Sell 0 12-25-2013 07:23 AM
FS : Waves Mercury + Studio Classics + RS65 Gemylon Buy & Sell 3 11-21-2013 02:12 PM
WaveShell(s) needed for Mercury + Studio Classics V7 JSR Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-03-2009 09:39 AM
OWC Mercury stevegalante Storage Subsystems 5 08-15-2006 11:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com