Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2008, 11:18 PM
Yankidank Yankidank is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default Strike Failed Installation

I attempted to install Strike this evening and it didn't give me any errors. After finishing the installation I started up Pro Tools and looked for it under the plugins > instruments menu, where I have seen it before on my Mac, but it didn't appear. I then rebooted my computer to make sure and nothing changed. My next step was to try reinstalling the plugin again using the install disk, but it made no difference. I checked the directions for uninstallation and it says that you can do it from the control panel, but I don't see Strike anywhere in there (even though I do see velvet and structure near the Digidesign entry). My last idea was to try downloading the latest version of strike available online and update it, but that made no difference.

I assume that something didn't register when installing the program, but I'm not sure how to fix it from here. Could anyone give me some insight that might put me in the right direction?

----------------------
UPDATE:
I performed a full install again and it seems to have at least fixed the problem of it not showing up in the Add/Remove programs panel. I still don't see it in the plugins menu in Pro Tools LE. I also tried updating to the latest version of Strike.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eucon installation failed Uganda Artist Series 0 05-15-2012 10:42 PM
PT 8 Install DVD: Installation Failed bender-offender 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-24-2011 05:19 PM
Installation failed!! dkean Artist Series 1 12-24-2010 05:00 PM
Pro Tools 7.4.2 on Mac OS X 10.5.6: Installation failed crustn Pro Tools M-Powered (Mac) 8 05-08-2009 02:45 AM
Installation Failed Tamlin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-04-2009 01:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com