Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2002, 03:37 PM
andre tchmil andre tchmil is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 292
Default just a thought or am I paranoid ?

Is there a "quality" difference in the insert busses on a tdm system.
I mean, does it matter where I put my plug if I'm only using one, say an L2.
on the 1st or the last ?
[img]images/icons/frown.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latency issue - i think I am paranoid, or maybe not! amoretam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-29-2011 03:03 PM
Paranoid Alert! Mac to PC! cheekypaul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-10-2005 03:46 AM
Am I paranoid? (net transaction) poppy Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 11-29-2003 06:07 AM
Please help a paranoid Me user take the plunge to XP. finalcut 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 02-16-2003 09:33 PM
paranoid or....? digigirly Tips & Tricks 6 01-07-2001 07:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com