Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2006, 07:16 PM
Carl Fuehrer's Avatar
Carl Fuehrer Carl Fuehrer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 1,345
Default Digi Signal Tools install issue

I am getting an error message when trying to install Signal Tools, anyone else having an issue with it?
__________________
Peace,

Carl Fuehrer

Pulsar Audio Lab
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2006, 08:55 AM
Carl Fuehrer's Avatar
Carl Fuehrer Carl Fuehrer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 1,345
Default Re: Digi Signal Tools install issue

Come on, more than 25 views and no one has any thing to help?
__________________
Peace,

Carl Fuehrer

Pulsar Audio Lab
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2006, 09:32 AM
dramsenik dramsenik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Switzerland
Posts: 446
Default Re: Digi Signal Tools install issue

no issue here, however i got a message to update my interlok or ilok drivers (don't remember which one).

if you have disabled some service of windows maybe you don't get this message ???
Reply With Quote
  #4  
Old 08-09-2006, 10:10 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,752
Default Re: Digi Signal Tools install issue

What does the error message say, exactly?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 08-09-2006, 10:22 AM
Carl Fuehrer's Avatar
Carl Fuehrer Carl Fuehrer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 1,345
Default Re: Digi Signal Tools install issue

"DigiRack SignalTools has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
If you were in the middle of something the information you were working on might be lost. For more info about this error click here"
__________________________________________________ ________
Error signature:
AppName: digirack signaltools setup.exe AppVer: 4.0.100.1190
ModName: kmw_dll.dll
ModVer 6.20.4.1 Offset: 00002fc8

Hope this helps!
__________________
Peace,

Carl Fuehrer

Pulsar Audio Lab
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2006, 10:34 AM
Jakob Clemen Jakob Clemen is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 121
Default Re: Digi Signal Tools install issue

Have you tjecked if the signal tools have been installed even though it came up with an error message?
__________________
Did you talk to your talkbox today?
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2006, 10:46 AM
Carl Fuehrer's Avatar
Carl Fuehrer Carl Fuehrer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 1,345
Default Re: Digi Signal Tools install issue

I get the message once I double click the setup file so it never even gets a chance to install.
__________________
Peace,

Carl Fuehrer

Pulsar Audio Lab
Reply With Quote
  #8  
Old 08-09-2006, 11:14 AM
Obsidian Dragon Obsidian Dragon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,815
Default Re: Digi Signal Tools install issue

You've probably already tried this, but I would try to download it again. Perhaps your downloaded file is corrupted. I haven't installed it yet but I'll try tonight. The nature of the error you got and the fact that it happens immediately when you click on the file sounds like a corrupt file and the error is the usual generic message from Microsoft.
__________________
Obsidian Dragon
Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro14,3
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 3.1 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 16 GB
MacOS 10.15.6 running Protools 2020.5.0
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2006, 11:18 AM
Carl Fuehrer's Avatar
Carl Fuehrer Carl Fuehrer is offline
Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 1,345
Default Re: Digi Signal Tools install issue

Redownloaded it 3 times. Same issue happens.
__________________
Peace,

Carl Fuehrer

Pulsar Audio Lab
Reply With Quote
  #10  
Old 08-09-2006, 12:17 PM
Obsidian Dragon Obsidian Dragon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,815
Default Re: Digi Signal Tools install issue

In that case it can be one of two things. One: Digidesign has a defective installation file on their download area for this plug-in. Two: Something in your system is different that is causing you to experience this problem. Given that no one else is reporting this problem, unless everybody like me has not tried it yet but I'm sure I read someone using it, it would point to something in your system. (I know, some kind of genius right? ). Sorry I don't have a solution or even get to try it out until tonight. I'll try to test it and post afterwards.
__________________
Obsidian Dragon
Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro14,3
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 3.1 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 16 GB
MacOS 10.15.6 running Protools 2020.5.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 install issue Ianchan03 Pro Tools 10 3 07-09-2013 09:14 PM
Pro Tools 10 install issue (HD Driver x64 missing) ? ionactive Pro Tools 10 2 01-04-2013 01:55 PM
Pro Tools 8 LE Re-Install Issue ibmarc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-04-2012 07:44 PM
Pro Tools LE 8.0.5 Windows 7 Install Issue for SC48 aluders VENUE Live Sound Systems 2 03-17-2011 11:21 PM
Digi' Signal Tools / Leq Aquarius Post - Surround - Video 3 08-03-2006 01:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com