Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2019, 07:16 AM
Ulf Ulf is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Oslo/Norway
Posts: 21
Default Recall Track Preset make plugin not work!!!

When I was recalling Track Preset on the next song in the same project. I tried to adjust the highpass filter in Channelstrip (DSP) and lo mid, it looked like it worked but it did not do anything audio wise. Is this a serious bug or am I doing something wrong???
Pro Tools Ultimate 2019.6.0 HDX
__________________
Mac Pro 2x3,46 GHz 6-Core OS 10.13.6
System 5 SC264D, CM408x3, CM402, CM401
AM713, MA703, ML530, MC524, FC726
ProTools Ultimate 2019.5, Avid MTRX
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2019, 07:31 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,698
Default Re: Recall Track Preset make plugin not work!!!

You mean Avid ChannelStrip, right?

Does it (not) work like this if you create a fresh session with a new track and instantiate the plugin by hand?

If the behavior is different from loading a template, there might be a bug.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-30-2019, 08:31 AM
Ulf Ulf is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Oslo/Norway
Posts: 21
Default Re: Recall Track Preset make plugin not work!!!

Avid ChannelStrip, yes! Have not tried in a fresh session yet. But it must be able to recall a channel setup in a session from a album mix. It is so important that we can trust stuff like this when you do recall after clients feedback!
But i will try it in a fresh session when i am finished with this album!
Thanks for Your input!!!
__________________
Mac Pro 2x3,46 GHz 6-Core OS 10.13.6
System 5 SC264D, CM408x3, CM402, CM401
AM713, MA703, ML530, MC524, FC726
ProTools Ultimate 2019.5, Avid MTRX
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recall Track Preset on existing tracks xrekcor Pro Tools 2018 3 08-16-2018 03:31 PM
Recall track preset colliderman Pro Tools 2018 0 03-17-2018 06:20 AM
Can't see Channel Strip plugin controls (Track, Preset, Auto Map, Bypass, etc). DJ Hellfire macOS 9 05-09-2015 08:38 AM
Is there a way to make a preset group of plug ins? rockguitarist1255 Pro Tools 10 3 02-08-2012 06:00 PM
Free Recall Notes Plugin!!!!! Kenny Gioia Pro Tools TDM Systems (Mac) 17 09-09-2008 04:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com