Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-04-2012, 07:57 AM
ibmarc ibmarc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: 271 Haverhill St.
Posts: 1
Default Pro Tools 8 LE Re-Install Issue

I have been using my Pro Tools for a few months now and slowly started having problems so I decided to uninstall my PT and reinstall it. When I tried to reinstall my PT I got the following text.

"The Installer could not install the software."
"The Installer could not install the software becuase there was no software found to install."

I don't know what happened but I've only used this disk once to originally install it. I also tried my friends PT8 disk and I got the same message.

Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2012, 07:44 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,611
Default Re: Pro Tools 8 LE Re-Install Issue

Start here:
Help us Help You - READ THIS Before Posting!
and post a Sandra report and tell us what interface you have.

Also, note that many PT8 disks were bad and plenty of folks needed to download the installer. Assuming you registered with Avid/Digidesign, log onto your MyAvid account(from the main avid.com page) and navigate to My Products and Downloads. In there you should find your authorization code(a handy thing to have) and links to download the installer.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 10 install issue Ianchan03 Pro Tools 10 3 07-09-2013 09:14 PM
Pro Tools 10 install issue (HD Driver x64 missing) ? ionactive Pro Tools 10 2 01-04-2013 01:55 PM
Recent O/S Install - Xpand2 Install issue YYR123 Virtual Instruments 3 11-03-2011 10:33 AM
Pro Tools LE 8.0.5 Windows 7 Install Issue for SC48 aluders VENUE Live Sound Systems 2 03-17-2011 11:21 PM
Digi Signal Tools install issue Carl Fuehrer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 08-12-2006 05:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com