Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old 08-10-2018, 11:37 PM
kevin235 kevin235 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: CA, USA
Posts: 4
Default Re: Can't create new project

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
Have you already tried signing out and signing back in?
Hello there, any word on my previous reply?
Reply With Quote
  #102  
Old 08-14-2018, 02:11 PM
Xaviier Xaviier is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: usa
Posts: 3
Default Re: Can't create new project

Avid please look into my account im having this problem for weeks. Icant create a new project because it says i have 3/3 created and i deleted all my projects and it still says its full!!! PLEASE HELP! i tried everything in the forums and nothing and im pretty good with computers.
Reply With Quote
  #103  
Old 08-15-2018, 07:55 PM
Xaviier Xaviier is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: usa
Posts: 3
Default Re: Can't create new project

avid please help with my pro tools first. it wont let me create a new project because it says 3/3 projects are stored but i deleted them and it still says its full
Reply With Quote
  #104  
Old 11-22-2018, 04:57 AM
TheNeverknow TheNeverknow is offline
Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Belo Horizonte
Posts: 2
Default Re: Can't create new project

I´m having the same trouble trying to run Pro-Tools First on a Mac. I´ve already did everything mentioned above, but still cannot create projects.
Any other way to solve this problem, please?
Thanks a lot
Reply With Quote
  #105  
Old 05-14-2019, 03:19 AM
samd101 samd101 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: ivydene, harrowbarrow
Posts: 1
Default Re: Can't create new project

I am having the same issue with my account. Please can you reset it for me and no matter how many times I close or uninstall it still comes up 3/3 projects used and I have deleted all my projects. many thanks My avid user name is samd101
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Create New Project - There was an error posting the project. descendant Pro Tools | First Discussion 13 04-24-2016 06:35 PM
Can't create a project jazzpalle Pro Tools | First Discussion 5 08-12-2015 02:48 AM
New Project's saving to existing Project's??? larsongs Pro Tools 10 9 04-13-2015 02:29 PM
Pro Tools 8 M-Powered Wont Load/Create Project GreenSky14 macOS 1 01-27-2014 03:40 AM
How can I create a Project template Peter Groom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-10-2006 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com