Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2016, 01:51 PM
DOZ DOZ is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: New York
Posts: 43
Default Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Pro Tools 12.5.1 Update is here.
__________________
Set The Expectation.
Say What You Mean, Mean What You Say.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-14-2016, 01:55 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Look at that, you even beat the official announcement by one minute.
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #3  
Old 06-14-2016, 01:56 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,781
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Quote:
Originally Posted by mesaone View Post
Look at that, you even beat the official announcement by one minute.
It was mentioned in the noise blast thread
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
  #4  
Old 06-14-2016, 01:59 PM
DOZ DOZ is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: New York
Posts: 43
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Let's hope it's a sign of good things to come.
__________________
Set The Expectation.
Say What You Mean, Mean What You Say.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-14-2016, 02:04 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,440
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Ya all swim out into the water, and let us know how it goes.

I'll be right behind you.

Da-Dum...Da-Dum...Da-Dum-Da-Dum-Da-Dum
Reply With Quote
  #6  
Old 06-14-2016, 02:15 PM
armyoforange armyoforange is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: penticton b.c canada
Posts: 19
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

damn u make me laugh sir the rest of the time I learn something from your posts
__________________
James
Reply With Quote
  #7  
Old 06-14-2016, 02:16 PM
Mitchel Mitchel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: UK
Posts: 193
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

GUI bug remaining for me. Main Sub and Floating transport. Scrolling on edit screen stops it all working. Thanks Avid. Report just sent. ;(
Reply With Quote
  #8  
Old 06-14-2016, 02:51 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,704
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

that is not cool .. but what about the Commit Bug - UNdo History ... ????


Quote:
Originally Posted by Mitchel View Post
GUI bug remaining for me. Main Sub and Floating transport. Scrolling on edit screen stops it all working. Thanks Avid. Report just sent. ;(
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #9  
Old 06-14-2016, 02:55 PM
connor@@vid's Avatar
connor@@vid connor@@vid is offline
Avid
 
Join Date: May 2013
Location: Bay Area, CA
Posts: 98
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

Quote:
Originally Posted by john1192 View Post
that is not cool .. but what about the Commit Bug - UNdo History ... ????
Yes, that bug is fixed. All fixes are listed in the 12.5.1 Release Notes:
http://avid.force.com/pkb/articles/r...-Release-Notes
Reply With Quote
  #10  
Old 06-14-2016, 02:59 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,704
Default Re: Pro Tools 12.5.1 Update Now Appearing In Avid Accounts

ok thank you .. it is not in the Read Me file that is there to download .. thats where i looked .. has 12.5.1 at the top but has more to do with 12.5 ..


Quote:
Originally Posted by connor@@vid View Post
Yes, that bug is fixed. All fixes are listed in the 12.5.1 Release Notes:
http://avid.force.com/pkb/articles/r...-Release-Notes
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlinking ilok and Avid accounts. Jay_uk Licensing & Accounts 39 08-06-2016 07:28 PM
Problem i have 2 avid accounts cipaudio Getting Started 2 04-02-2014 11:34 AM
Combining Avid Accounts - Can it be done? SadFirecracker General Discussion 1 04-03-2012 06:06 PM
Merging Multiple Avid Accounts Breathless General Discussion 2 04-02-2011 11:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com