Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2011, 07:59 AM
Frecord Frecord is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brasil
Posts: 34
Default I need a temporary license for Pro Tools 9

Hello !

I need a temporary license for Pro Tools 9.
My Ilok is forwarded to RMA, I need a temporary license for my new Ilok until the RMA is completed. How to achieve this by Avid. Does anyone know how? thanks!
__________________
AMD Phenom 8650 , ASUS M2NPV-VM ,3GB RAM , 3 Samsung Hds ,Presonus FireStudio Tube ,Pro Tools 9
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2011, 08:09 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,863
Default Re: I need a temporary license for Pro Tools 9

This is probably an iLok issue. If you have a spare iLok, I would call them and see if they can transfer the asset. If you don't have a spare, I would buy one(I have 2 spares at my studio and ZDT for my main iLok).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 09-30-2011, 08:48 AM
mix109 mix109 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Athens/Greece
Posts: 618
Default Re: I need a temporary license for Pro Tools 9

Last time when i had an issue with a broken ilok,with the ZDT got the licences as 'temporary ones' but as ilok states: Some temporary licenses might not be available, based on the software vendors' technical or business requirements.
...perhaps PT9 falls into that category?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-30-2011, 09:09 AM
promixr promixr is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 859
Default Re: I need a temporary license for Pro Tools 9

If you call the dealership that supplied Pro Tools 9 for you they should be able to assist you in getting a temporary license. We have arranged this for certain situations...
__________________
Eddie Sullivan
Long Island Mac Tech
http://long-island-mac-tech.com
long.island.mac.tech@gmail.com
631 786 3924

Freelance Mac/Pro Tools tech for hire. Metro New York Area.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2011, 10:33 AM
Frecord Frecord is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brasil
Posts: 34
Default Re: I need a temporary license for Pro Tools 9

I contacted ILOK . com and said that only with the ZDT. But I had to have ZDT before my ILOK spoil. Now it's no use hiring the ZDT. It seems I'll have to wait.
__________________
AMD Phenom 8650 , ASUS M2NPV-VM ,3GB RAM , 3 Samsung Hds ,Presonus FireStudio Tube ,Pro Tools 9
Reply With Quote
  #6  
Old 10-01-2011, 10:35 AM
Frecord Frecord is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brasil
Posts: 34
Default Re: I need a temporary license for Pro Tools 9

Quote:
Originally Posted by promixr View Post
If you call the dealership that supplied Pro Tools 9 for you they should be able to assist you in getting a temporary license. We have arranged this for certain situations...
Hi !

I`m buy on EBAY .. Avid can not provide ?
__________________
AMD Phenom 8650 , ASUS M2NPV-VM ,3GB RAM , 3 Samsung Hds ,Presonus FireStudio Tube ,Pro Tools 9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can not download Pro Tools 11 license to my iLok2 -incomplete license surrender issue StereoZzilla Pro Tools 11 10 01-05-2014 12:11 AM
Does the pro tools 11HD demo license contain a 10HD (demo) license dodlum Pro Tools 11 2 10-04-2013 02:48 PM
Protools Temporary License abre Pro Tools 10 5 10-16-2012 06:48 PM
ilok - Cannot download license: Pro Tools 10+9 Bundle requires surrender of license soukotta Pro Tools 10 10 09-25-2012 08:22 AM
Unable to get past first ASC support page, need temporary PT license after ilok fails pinups Pro Tools 10 0 01-27-2012 03:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com