Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2018, 07:59 AM
taeer taeer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: israel
Posts: 1
Default Help| Selling My Pro Tool

Hi !
I want to sell and transfer my Pro Tools 12 to another user, in order for that to happen I followed the instruction from this PDF - http://resources.avid.com/SupportFiles/Avid_Audio_TOO_Form_2017.pdf

So I bought an ASC so that I could submit the form from the PDF.
I'v tried to enter the code here - avid.force.com/ASC . but it didn't work, basically it didn't responded at all.

Now I'm stock with an ASC that doesn't work and no idea on how to transfer correctly my Pro Tools 12. Please HELP.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2018, 09:54 PM
Rattleshock Rattleshock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 24
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

I am in the same situation. I just purchased a $39.99 ASC code for Pro Tools, and it shows up in my 'products' as '1 call for support'. I enter the code shown at www.avid.force.com/ASC and nothing happens.


Someone please help?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2018, 09:52 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,689
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

I'll ask for you.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools 12.4~2018.7, HDX~HDN~
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #4  
Old 10-01-2018, 10:17 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,862
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

Quote:
Originally Posted by taeer View Post
...I'v tried to enter the code here - avid.force.com/ASC . but it didn't work, basically it didn't responded at all...
Sorry for the trouble. Started a support case for you.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2018, 10:17 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,862
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

Quote:
Originally Posted by Rattleshock View Post
I am in the same situation...
You had a case in progress, so I'll check in with the rep on that case.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-02-2018, 07:44 AM
Rattleshock Rattleshock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 24
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

Jeffro,

I had a case inquiring which ASC product to buy, which is now closed. I have since purchased the $39.95 Pro Tools support code, but the code supplied to me does not work, as stated above. I want to submit a transfer of ownership, but am unable to because when I enter the ASC code, the web page just refreshes back to the same screen asking for my support code. There is no error message saying the code is wrong, and I am 100% sure it is correct, as it is shown in 'my products' in my Avid account.

Thanks!
Glenn
Reply With Quote
  #7  
Old 10-03-2018, 09:33 PM
Rattleshock Rattleshock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 24
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

Any way you can start a case for me? The link above does not work as intended. This is extremely frustrating. Appreciate any help you can give.

Glenn
Reply With Quote
  #8  
Old 10-04-2018, 01:47 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,862
Default Re: Help| Selling My Pro Tool

Quote:
Originally Posted by Rattleshock View Post
Jeffro,

I had a case inquiring which ASC product to buy, which is now closed. I have since purchased the $39.95 Pro Tools support code, but the code supplied to me does not work, as stated above. I want to submit a transfer of ownership, but am unable to because when I enter the ASC code, the web page just refreshes back to the same screen asking for my support code. There is no error message saying the code is wrong, and I am 100% sure it is correct, as it is shown in 'my products' in my Avid account.

Thanks!
Glenn
Quote:
Originally Posted by Rattleshock View Post
Any way you can start a case for me? The link above does not work as intended. This is extremely frustrating. Appreciate any help you can give.

Glenn
Started a new case for your transfer and asked the team to look into these ASCs to find out why they didn't work. Sorry for the trouble!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hi, I need help selling my pro-tool 11 jrdaproducer Licensing & Accounts 1 06-13-2015 12:55 PM
Is is possible to change the shortcuts for the Pencil Tool, Grabber Tool, ETC? jgagne1 Pro Tools Software (Mac) 2 09-24-2013 08:46 AM
Weird Smart Tool/Selector Tool issue? Marsdy Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 01-15-2012 08:22 AM
Pencil tool turns into mouse pointer tool when drawing arvid.lind 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-11-2010 01:36 AM
Smart Tool / Pencil Tool in Midi Editor AndyJCP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 04-26-2009 09:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com