Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2013, 07:05 PM
FrankCan FrankCan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Buffalo U.S.A.
Posts: 18
Default Pro Tools 8.0.4 with Aria Player Plugins Finale 2012

Hi,
It seems I can't adjust the volume fader in either the Aria Player or in Pro Tools. The Aria Player volume snaps back to the quietest level and the P.T. moves up, but doesn't seem to get much louder. I called Garritan. They said it's probably in the host software,which is P.T. I tried to adjust the Automation, but it only works to adjust the P.T. fader. It's still quiet. I also adjusted the velocities of each note. Any help would be appreciated. I've got two drum tracks. One of them is adjustable and the other isn't.

Imac Core Duo
Pro Tools 8.0.4

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2013, 09:18 AM
FrankCan FrankCan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Buffalo U.S.A.
Posts: 18
Default Re: Pro Tools 8.0.4 with Aria Player Plugins Finale 2012

Hi Everyone,
Problem solved! Apparently my Midi keyboard volume was down low. I didn't think to check it earlier. It's a mystery to me why that would happen as the track was already recorded and saved. Maybe it's an automation setting or something dealing with the midi controller settings? This is beyond my expertise. If anyone might be able to give me an explanation it would be good to know.
Thanks.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2013, 05:44 PM
FrankCan FrankCan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Buffalo U.S.A.
Posts: 18
Default Re: Pro Tools 8.0.4 with Aria Player Plugins Finale 2012

Hi Everyone,
Apparently it is doing the same thing it did before? Although I can actually hear the drum track this time it's not jumping out at me. Any suggestions would be appreciated. See above for explanation.

Thanks,
Frank
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mac mini 2012 can run pro tools ? smcchris macOS 6 11-10-2012 05:52 AM
Garritan Aria Player Question Julia B Virtual Instruments 0 01-12-2011 02:25 PM
Media Player, CD Player in pro tools ACDCfreak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-20-2007 10:17 AM
Pro Tools and Finale ASPSA General Discussion 3 06-25-2007 01:21 PM
Finale and Pro Tools dronicle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-27-2006 08:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com