Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 01-23-2018, 02:29 PM
Emi Emi is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Madrid. Spain
Posts: 85
Default Re: How good is PT 12.8.3?

Quote:
Originally Posted by Ken Skoglund View Post
Running 12.8.3 on El Capitain 10.11.6, getting lots of -9171 errors also. Got those even before I updated to 12.8.3, but it seems to be more now. Small or large session doesn't seem to matter. MacPro Trashcan, HDX card in Magma chassi, Omni interface.Whats the safest OS for 12.8.3?
High Sierra
__________________
Mac Mini late 2012 i5 | Mac OS High Sierra 10.13.4 | Motu 16A | Tc Electronic Konnekt 24D | Pro Tools 2018.4 Native
Reply With Quote
  #52  
Old 01-25-2018, 12:31 AM
gie-sound gie-sound is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: The country surrounding Amsterdam ;-)
Posts: 13
Default Re: How good is PT 12.8.3?

Quote:
Originally Posted by Hanswurstlsepp View Post
I'm getting an occasional AAE -9171 error.
This appears pretty soon after loading a session and letting it play for a couple of seconds.
Maybe because PT is still copying the audio into your RAM? (Cache)
__________________
*****
GRTZ
GieSound
Reply With Quote
  #53  
Old 01-28-2018, 01:51 AM
Hanswurstlsepp Hanswurstlsepp is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: GERMANY, area Karlsruhe/Stuttgart/Mannheim
Posts: 966
Default Re: How good is PT 12.8.3?

Quote:
Originally Posted by gie-sound View Post
Maybe because PT is still copying the audio into your RAM? (Cache)
No - it's also if only instrument tracks are involved - no audio at all.
And it is the same with PT v2018.1.0.

No big thing - it's about two times after I launched PT for the first time and let a session play.
__________________
Cheers, STeff
---------------------------------------
MacPro5,1 , 32 Gig Ram, 2xATI Radeon HD 5770, OSX10.13.2  Pro Tools|HDX Ultimate 2018.4.0  HD I/O&192Digital&96&96i I/Os  D-Command ES  4xUnitor8 & 2xAMT8
Reply With Quote
  #54  
Old 01-28-2018, 02:18 AM
Felix Rost Felix Rost is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Berlin, Germany
Posts: 558
Default Re: How good is PT 12.8.3?

Quote:
Originally Posted by Dizzi45Z View Post
I actually wish "Send Fully Overlapped Clips..." actually just automatically moved the recordings to new playlists without requiring them to be overlapped. That way you could use your main playlist for comping and know that all of your takes are being neatly stored away in the playlists. The current method allows for parts to still get easily lost as you record over sections that don't get completely overlapped.
+1
good idea
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lots of plugins Ilok TDM/RTAS/AAX/VST/AU (good ones for a good price) usastra Buy & Sell 19 02-18-2013 10:46 AM
IS IT GOOD COMPRESSORS OR GOOD MASTERING NEIGHTD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-03-2005 09:22 AM
Good studio furniture at a good price? mastershredder 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 06-10-2005 10:47 AM
Grid use, one hits and time stretching, also good sites for good one hit sample compblue 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-05-2003 12:16 AM
Is MicroLogic AV a good a good MDI program? toecat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-12-2001 06:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com