Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2009, 03:59 PM
hydrophilos hydrophilos is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Default transport/counter/clock behaving strangely

The counter windows are not counting consistently. It appears as though the seconds are normal but the frames/tics have a jerking rhythm approximating 29-30 frames, then pausing for several frames and repeating this. A track/ sound playing is fine but the insertion line's movement seems to follow the frame/tic movement. Also, it behaves the same whether there is audio or not. Even if there are no tracks, the same too.

TIA
hydrophilos

I just upgraded to 8.0 (8.cs3)

2 x 2.66 Ghz Dual-Core Intel Xeon osx: 10.5.7
8 gb 667 MHz DDR@ FB-DIMM
SYNC I/O
Reply With Quote
  #2  
Old 08-03-2009, 05:59 PM
hydrophilos hydrophilos is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Default Re: transport/counter/clock behaving strangely

Just noticed that when I drag a slider or enlarge a window it behaves similarly--its smooth; then pauses or cogs; then smooth again...seems to have to do with the refresh rate or updating of the screen/graphics card?

Anybody have any suggestions?

Thanks..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 9.0.5 behaving strangely after problematic install DougBesterman macOS 11 10-28-2012 05:44 AM
Odd counter/transport behavior TheHopiWay Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-20-2010 08:30 AM
Pro Tools 7 transport counter & Mix LEDS freezes!! lenny ace 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-02-2007 10:40 PM
Stuttering meters and transport clock bryanbassett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2002 12:47 AM
Problem with Transport counter jitters DrC:drive Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-22-2002 04:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com