Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-18-2011, 10:23 PM
oulablank oulablank is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Seattle
Posts: 300
Default Original mbox 2 pro light won't come on

I use mac / 003 mostly when at home but I have a pc that I edit on . I was using usb devices like the micro b/c I don't need ins and outs when editing but today I say an mbox 2 pro for sale for $100 so I bought it . But when I plug it into my pc the light doesn't come on . I plugged it into my mac and it works fine ( without power supply ) . I plugged it back into my pc and it seems that my pc won't run the device off of its power like the mac did . I didn't plug in the power supply b/c it did not come with one . So I guess my questions are
1 . Does anyone know of an issue where with pc you need power supply ? If so , I'll buy one tomorrow . But thats what it seems like . My laptop won't juice it.
2 . I'm running PT 9 and I installed the latest driver but is that wrong ? Do I need to uninstall PT 9 1st before I install new driver ?
Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Second hand original Mbox vs new Mbox 2 Mini east 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 05-09-2012 04:31 PM
Just bought a Mbox 2 mini, usb light doesnt light up/installation stops progressing? DjRybe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-27-2009 05:55 PM
New Mbox 2 Pro 7.4 install - dead - 7.1 was fine with original Mbox - HELP! gbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-25-2008 06:18 PM
Mbox 2's Light Doesn't light up and protools shuts me off Adam Mason 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-17-2007 01:40 PM
MBOX PB : USB LIGHT OFF _ mbox freezes_ WinXP melen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-01-2005 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com