Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2011, 10:47 AM
DeweyDewey DeweyDewey is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Vancouver
Posts: 3
Default 'R' and 'T' keys no longer zoom in and out.

Hey, my 'R' and 'T' keys no longer work to zoom in and out so I have to use bar at the top, which is much slower or course. I can't seem to find the toggle to bring them back/correct problem. Any ideas? thx!!
ps
R and T keys are functional btw
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2011, 01:17 PM
alexanderlindo alexanderlindo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles, CA
Posts: 114
Default Re: 'R' and 'T' keys no longer zoom in and out.

Quote:
Originally Posted by DeweyDewey View Post
Hey, my 'R' and 'T' keys no longer work to zoom in and out so I have to use bar at the top, which is much slower or course. I can't seem to find the toggle to bring them back/correct problem. Any ideas? thx!!
ps
R and T keys are functional btw
Hey DeweyDewey, the reason why your 'R' and 'T' buttons aren't working anymore is probably because keyboard focus isn't enabled for the timeline area of your 'Edit' window. Press "Ctrl+Alt+1" on Windows or "Command+Option+1" on the mac to bring it back to keyboard focus. You can also zoom in and out using "Ctrl+ [ or ]" on Windows or "Command+ [ or ]" on the Mac. You can also enable keyboard focus for the timeline area of the "Edit" window by clicking on the little "AZ" icon located at the top right hand corner of the timeline in the edit window.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-18-2014, 07:18 PM
Jasperilla Jasperilla is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Santa Barbara
Posts: 1
Default Re: 'R' and 'T' keys no longer zoom in and out.

Thank you Thank you!!!! I spent over two hours draped over my keyboard digging through my Protools Preferences trying to remember how and what needed to be done to toggle my Keyboard 'R' and 'T' keys, plus everything else, to get back to work. You made my day...

Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pressed some keys now shortcut keys wont work (T,R to zoom etc) Falcon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 06-11-2016 11:49 AM
EuControl is No Longer Following Keys Pressed on my Units Xill Artist Series 1 09-05-2011 10:32 AM
Zoom Toggle don't remember horizontal zoom Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-31-2006 06:30 AM
function keys don't work as quick keys miked45 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-21-2003 11:32 AM
Zoom preset keys with 5.1 davemc Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-05-2001 05:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com