Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 07-28-2020, 07:35 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 14,661
Default Re: Digi 002 rack

Quote:
Originally Posted by basslik View Post
Yeah all I see is the aggregate. I also did the midi fix install.
You mean all you see is aggregate as an option in the Playback Engine dialog?

Did you reboot the Mac with the 002 attached and left powered on?

If so that's then that's the 002 driver not working. Sorry I don't have any better help for you... I just wanted to explain why you only saw two IO.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting Eleven Rack to Digi 002 Rack TMitchJobe Eleven Rack 12 02-02-2013 11:54 AM
Rack Mount Ears for Digi 003 Rack Flux06 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-28-2008 03:49 PM
digi rack 003 rack spaces keepeatingcars 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-06-2007 03:28 AM
Digi 002 Rack or Factory Rack? liquid32 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 07-08-2005 03:43 AM
Digi 002 Rack + Control 8 or Digi 002 Full System YogiBear 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-09-2004 10:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com