Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2012, 03:39 PM
jrmusic jrmusic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: muscle shoals
Posts: 5
Default unable to uninstall maudio 6.0.6 driver

I have reinstalled pro tools SE. The driver will not install until this one is removed. I went to pro tools drivers and can not locate the correct driver.
When i try to uninstall the 6.0.6 driver. It says the the feature you are trying to use is on a network that is unavailable. It is like it never finished installing. Thanks

XP, SP3, 32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pt unable to locate maudio hardware? flipmode Pro Tools M-Powered (Win) 1 12-28-2009 02:07 PM
Unable to Install and now Unable to Uninstall Blueear 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-14-2006 08:17 PM
Does LE and Maudio LE use the same driver Agentemo1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-18-2005 07:44 AM
Maudio Driver Question Agentemo1 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 11-16-2005 08:21 PM
Does LE and Maudio LE use the same driver Agentemo1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-16-2005 10:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com