Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2012, 06:08 AM
macrussell macrussell is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: McPherson
Posts: 4
Default First post...my microphone works, but can't locate keyboard hardware

I have used my Protools SE Vocal Studio to record some vocals. I tried hooking up a midi keyboard using the USB cable that came with my mic, but keep getting the "Unable to locate hardware..." error message. The device installs on my computer when I plug in the cable. I have tried plugging it in with the software not running, have tried all the USB ports on my laptop, but nothing works. Keep getting the same message. Do I need a separate audio interface in order to connect a MIDI keyboard to the computer? I have a Gateway NV77H, Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 4 GB RAM, 64 bit operating system. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-09-2011 06:49 PM
ProFire 610 'cannot locate hardware' in PT, but works in Logic and iTunes. aasteveo Pro Tools M-Powered (Mac) 5 07-23-2010 02:54 AM
unable to locate m-audio hardware. make sure your hardware is..works fine in ableton? pein Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-07-2009 12:01 AM
CAN't LOCATE HARDWARE - samplerate light works Lizzy DeVine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-09-2004 06:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com