Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-11-2017, 01:16 PM
edu442 edu442 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: FRANCE
Posts: 1
Default Midisport4x4 doesn't show anymore

Hi everyone. just bought a midisport 4x4, connected the unit to my computer and opened protools 12. Created a midi track and could see all 4 ins and outs in the track. Went to Setup/Midi/MidiBeatClock window and enabled midi for all 4 ports. And then when I went back to my PT edit page, my midi track was inactive. I created a new midi track but it doesn't show the midi ports anymore. Went back the the midi set up window and the device does not appear anymore. When in the midi studio setup window, the device appears like disconnected. Checked the usb and it is still connected to the computer. Anyone knows what is going on? Thanks!!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2017, 03:29 PM
SAM CA SAM CA is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: 6528 KAUFFMAN AVE ARCADIA CA
Posts: 9
Default Re: Midisport4x4 doesn't show anymore

I have the Motu Midi Express XT which is also a USB midi interface/Patch bay. I've been using it with Pro Tools for a while and never experienced such issue.
I'm thinking maybe there's a problem with the USB port? To isolate the problem, can you test it out with another DAW such as Reaper?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT M-Powered 7.4 won't show up anymore Platt Pro Tools M-Powered (Win) 4 03-30-2009 11:28 AM
Reason doesn't show up as plugin anymore tonybran 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-15-2006 12:16 AM
Audio Outs show strange & midi not working anymore Krane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 07-18-2005 09:37 PM
Midi doesn't work anymore kd_rome MIDI 1 06-24-2004 10:16 AM
Doesn't anybody use Masterlist CD anymore?? Nine Spine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 11-21-2002 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com