Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2010, 09:45 AM
Jared Jared is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2008
Location: CA
Posts: 86
Default New Axiom Pro HyperControl personality for Pro Tools 8.0.4 released to Public Beta

A new Axiom Pro HyperControl personality for Pro Tools 8.0.4 has been released to public beta. This update is ONLY for use with Pro Tools 8.0.4; it will NOT work on Pro Tools 8.0.1 or earlier or Pro Tools 9.

Public beta updates are available to registered users of The Official M-Audio User Forums. Please visit http://forums.m-audio.com/register to register and create an account. Immediately after submitting your registration you should receive a confirmation e-mail with a link to activate your account; if you don't see it, check your spam/bulk e-mail folder. If after 10 minutes you have not received this e-mail; contact us and we can manually activate your account. If you are trying to post or download files and are getting logged out automatically, check the box "remember me" when logging in.

Release Notes:
  • Addressed an issue where buttons F2-F5 do not control Mute, Solo, or Track Select.
  • This personality has not yet been qualified for use with Pro Tools 9.
  • There is a known issue in Mac OS 10.6 where setting the peripherals may not immediately initiate HyperControl mode. Restarting Pro Tools after setting the peripherals will start HyperControl. So will subsequent starts of Pro Tools (unless manually disconnected either physically or via the peripherals dialog box).

See this thread for download links and for the location to place the new personality file.

We would like to please ask all users who download these files to take a moment and leave feedback for us here. If it works and resolves any issues you were having, please let us know. If you continue to experience issues, please create a new thread and let us know what is (or isn't) happening. Please specify your operating system, your audio interface, and any other MIDI devices being used. Thanks!
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools m-powered 7.4 + axiom pro 61 + hypercontrol Cbeaulne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-19-2011 11:54 AM
axiom pro hypercontrol and pro tools - why no workie? tunespin MIDI 10 09-28-2010 11:31 PM
Axiom Hypercontrol vs D Command SaturnSound ICON & C|24 1 05-03-2010 03:06 PM
-9093 error with Pro Tools LE 8.0.3 Public Beta & Windows 7 Sountrak_IT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-23-2009 11:34 AM
Pro Tools 8 64bit public beta Zeff Pro Tools M-Powered (Win) 20 08-17-2009 10:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com