Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2010, 02:02 PM
braxty braxty is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 5
Default Sc48+pt le

Once you have recorded a session and you are "re-mixing" it, can you use the automation via the consoles faders? Or does that have to be done on the laptop running ProTools.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2010, 07:37 PM
BradLyons BradLyons is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,985
Default Re: Sc48+pt le

There is no automation on the Venue as it's not a control surface for ProTools or any other DAW software, that automation must come from ProTools itself.
__________________
Thank you, Brad Lyons
GC PRO- Pro Accounts Manager
(404)844-9758
blyons@gcpro.com
www.theaudioprofessional.com
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2010, 07:23 AM
braxty braxty is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 5
Default Re: Sc48+pt le

Thanks Brad!
Reply With Quote
  #4  
Old 04-17-2010, 08:37 AM
BradLyons BradLyons is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,985
Default Re: Sc48+pt le

FYI something I've been pushing for IS a way to have MIDI fader control of ProTools as well as transport control. Frankly it's not a big deal, however it can be to some. I have a DSHOW @ FOH and have the HD system down in the recording studio. While I'm down there recording and mixing the broadcast and am able to run the controls, that's not always the case for those with their HD rigs in a studio. It would be nice to have a way to control from the console both track arming and transport/record/play/stop etc functions through the console. The alternative is a GEFEN ExtendIt with a separate monitor and keyboard/mouse feed over Cat5 which isn't cheap.
__________________
Thank you, Brad Lyons
GC PRO- Pro Accounts Manager
(404)844-9758
blyons@gcpro.com
www.theaudioprofessional.com
Reply With Quote
  #5  
Old 04-18-2010, 11:00 PM
Jaakko Savela Jaakko Savela is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Re: Sc48+pt le

Quote:
Originally Posted by BradLyons View Post
The alternative is a GEFEN ExtendIt with a separate monitor and keyboard/mouse feed over Cat5 which isn't cheap.
OT

You can also set up VNC or RDC connection between a laptop and your HD/LE rig.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SC48 to DP or other DAW? brookfloyd VENUE Live Sound Systems 1 08-03-2013 11:42 AM
Sc48 fwx pt9 lmiller VENUE Live Sound Systems 3 03-18-2013 03:39 AM
SC48 and SSD S-ACU VENUE Live Sound Systems 8 05-04-2012 06:56 AM
GPI on SC48 TheMAXX7 VENUE Live Sound Systems 3 03-18-2012 12:11 PM
SC48 into a 5D, Help! J2sound VENUE Live Sound Systems 6 03-03-2011 04:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com