Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2008, 12:32 PM
aconk aconk is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Default \"session created with invalid configuration of Pro Tools\"

I have a PowerBook G4 with OS 10.3.9 running Pro Tools LE 6.8.1 with an Mbox 2, and I am trying to open a session created with a Mac mini (OS 10.4) running Pro Tools 7.3 M-Powered with a Firewire 1814 interface (so that I can do overdubs at my leisure). Of course, we tried converting the session format from .ptf to .pts by going to "save copy in" and selecting the PT 5.1-6.9 format. Additionally, we lowered the session's sample rate from 96 to 48 (the max rate for PT 6.8). None of this seemed to work - we still received this error message: "Could not open because the session was created with an invalid configuration of Pro Tools". Is there anything else that can be done in this situation? Does the session have to be created differently from the beginning for this kind of backward compatibility to work?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC doesn't read Mac (created) Pro Tools session digieric Storage Subsystems 4 12-23-2009 12:26 PM
Mbox, PT6.8,session won't open,"Invalid configuration of PT" SlowTools 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-23-2007 09:46 PM
Invalid configuration when opening pro tools sess. Stent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-24-2006 05:21 PM
"invalid configuration of Pro Tools" error message kopf Pro Tools M-Powered (Mac) 2 07-11-2006 09:10 AM
"invalid configuration of Pro Tools" error message kopf Pro Tools M-Powered (Mac) 0 07-07-2006 11:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com