Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-05-2015, 02:49 PM
spr0ut spr0ut is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: UK
Posts: 29
Default Re: Where to find/organise plugins?

Quote:
Originally Posted by midnightrambler View Post
Woooooooooah there - you can't use a VST plug-in, download the AAX version for Tools.
Sorry that's just me. I have the right version just do used to calling plug ins vsts
Reply With Quote
  #12  
Old 05-05-2015, 02:53 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Where to find/organise plugins?

C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\

Pro Tools will read the contents of sub-folders as well, for instance C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\ToonTrack\ or C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\Slate Digital\
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
  #13  
Old 05-05-2015, 02:54 PM
spr0ut spr0ut is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: UK
Posts: 29
Default Re: Where to find/organise plugins?

Quote:
Originally Posted by mesaone View Post
C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\

Pro Tools will read the contents of sub-folders as well, for instance C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\ToonTrack\ or C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\Slate Digital\
Great, thanks!
Reply With Quote
  #14  
Old 05-05-2015, 03:03 PM
hacha hacha is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: buenos aires
Posts: 28
Default Re: Where to find/organise plugins?

Ezdrummer version 1.3.3. you have to work. Get the update.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-05-2015, 03:05 PM
mesaone mesaone is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 5,257
Default Re: Where to find/organise plugins?

You also might want to delete the following file, then open Pro Tools.

C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\Avid\Pro Tools\InstalledAAXPlugIns

This prompts Pro Tools to re-scan the plug-ins folder.
__________________
Pro Tools HD 12.4, Pro Tools "Vanilla" 12.4, Artist Transport, 2x Artist Mix
Studio Blue: RME UCX, Win7 Pro, i7 960, 16GB || Studio Green: RME Babyface, Win10, i7 7700HQ, 16GB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Find Plugins. Help, Please!! lclebsch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-05-2010 12:24 AM
organise the factory preset in transfuser.... metascanner Virtual Instruments 18 11-27-2009 04:09 AM
Best way to organise Hard Disks? badagent1 Storage Subsystems 2 05-07-2009 02:55 AM
Can't Find Plugins Newkid1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-30-2009 05:31 AM
Organise RTAS plugins?! help! stakeoutstudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-29-2005 12:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com