Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-17-2002, 02:58 PM
jph jph is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: paris
Posts: 40
Default virtual voices tdm mix =75 or 86????

Sorry for this stupide question
but I just read in the user guide

virtual voices on tdm mix =86

and I am blocked in my mix at 75!!!!

so I will bounce and so on (this is not a reel problem) but

did some one got any idea about this "limitation"?

Did I do some thing wrong? (probably)

thank you for any idea ( mute free voice does not do any changes...)
[img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2002, 03:17 PM
Philthy Philthy is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: CT, USA
Posts: 1,265
Default Re: virtual voices tdm mix =75 or 86????

Sometimes you can gain some tracks by manually assigning voices as opposed to using the auto function. Just look what's playing where and which tracks can share a voice.
__________________
Phil Mann
Silk City Music Factory - CT Recording Studio
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2002, 04:06 PM
jph jph is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: paris
Posts: 40
Default Re: virtual voices tdm mix =75 or 86????

thanks but I am doing this
allready
and I was expecting to be able to go up to 86 track(virtual voicing) like it seems to be written in the user guide

But I can only reach 75 differents tracks of audio
(they will not be able to play at the same time)

So ????
any way thanks for your answer [img]images/icons/smile.gif[/img]
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2002, 07:42 PM
FajitaTone FajitaTone is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 1,239
Default Re: virtual voices tdm mix =75 or 86????

Mute Frees Voice? or maybe you don't have enough DSP for a mixer to be initiated to accomodate the voicings?
__________________
Ray Trujillo
Freelance Audio Engineer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I see available Voices? Rockman413 Pro Tools 10 4 04-19-2012 09:41 AM
96 voices on 2 or 3 DSP rubberlugs General Discussion 0 11-10-2005 05:37 AM
64 voices for LE Roger24bit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 35 06-15-2005 02:49 AM
32 Voices UnlikeKurt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-16-2005 10:01 PM
Voices,Voices,Voices..How to do it!? 002?MBox?HD? TheMadStudent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-07-2005 10:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com