Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2002, 05:42 AM
jph jph is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: paris
Posts: 40
Default 5.3.1 for mac mix system?

I may be blind but I did not see any thing about a version of 5.3.1 for mix system

mainly for the play quick time thru firewire option which is great!!!!!!

It works fine on HD

I have tried it with the canopus ADVC 100 (300$)

and it rocks!! (I am trying my good english n'est ce pas?)
You have the video on a monitor or mac screen just choose!
I hope this could work for the mix system.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-27-2002, 12:21 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: 5.3.1 for mac mix system?

Well 5.3.1 for mix systems on windows is out??? where's the MAC version? Did I miss something or is the windows version out befor the MAC version.
Digi... Info would be much apriceated.
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
  #3  
Old 06-27-2002, 03:07 PM
Matt Stutter Matt Stutter is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Wellington, NZ
Posts: 571
Default Re: 5.3.1 for mac mix system?

It looks like because they've done the HD version (and LE) for Windows XP it was a simple change to make it work for MIX.

However, the mac version of HD (5.3.1) was out first, so my little way of thinking doesn't really work... Oh well.

Interesting to note that the fine print for the Windows version says "quicktime playback on computer monitor only"... Hmmm, half there..

Anyway - where's 5.3.1 for MIX?? (on the mac)!!!

Digi?

So, actually - now you have the chance (you know, holding onto a software release) can you take a few moments and put a TC ruler and counter back into LE, again?

Ta.

xxx
Reply With Quote
  #4  
Old 06-27-2002, 05:17 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: 5.3.1 for mac mix system?

I think 5.3.1 for Mix will include the change to make DAE part of the app... and may also include the new protection code for TDM plug-ins built into the app... so it'll take a little longer to write the update. It'll mean we all'l have to probably update our plug-ins... if I'm right about this.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #5  
Old 06-27-2002, 08:24 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: 5.3.1 for mac mix system?

Quote:
It'll mean we all'l have to probably update our plug-ins... if I'm right about this.

Rail[/QB]
<font size="2" face="Verdana, Arial">I think you are right, and so far not many of the updates are free (at leas that I have) and some are TBA. Megaverb for instance is I believe not going to be updated and Kinda Loud is wishy washy about when if ever they will update... I'm going back to boxes!
SK
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
  #6  
Old 06-28-2002, 11:40 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: 5.3.1 for mac mix system?

So let's bump this baby...
Come on Digi let's have some info
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System Requirements and full System Setup MadDogRunner Windows 2 02-25-2013 06:44 PM
D-Show system with power sequencer/relay system. TheatreWeasel VENUE Live Sound Systems 2 01-15-2012 04:35 PM
Good System Usage/RTAS settings for Quad Core system Mental Clarity 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 12-19-2008 04:09 PM
Fat 32 IDE rmoveable drives (from WIN98SE system) not accessable from XP system steve at Your Heaven Pro Tools TDM Systems (Win) 7 06-12-2003 01:17 AM
New Allenstein system.... Radeon 7500 causes system to lock up.. Siberian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 03-09-2003 08:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com